VEDETE/ Alina Puşcaş, câştigătoare la "Dansează printre stele"

VEDETE/ Alina Puşcaş, câştigătoare la "Dansează printre stele"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Show-ul „Dansează printre stele” s-a încheiat marţi seară, mult mai devreme decât era stabilit, stabilirea câştigătorilor fiind grăbită pentru ca emisiunea să iasă din grila postului Antena 1, din pricina rezultatelor slabe la capitolul audienţă. Iată cine sunt finaliştii şi ce au ei de gând să facă după încheierea sezonului.

Dintre finalişti, locul 1 a fost ocupat de Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă. Ei au plecat acasă cu un premiu de 50.000 de euro şi cu marele trofeu. Pe locul 2 s-a situat echipa alcătuită din Alina Eremia şi Iuri Ribac, iar pe trei s-au clasat Cosmin Seleşi şi Maria Popescu.

După atâtea săptămâni de repetiţii şi stres, concurenţii au de gând să se relaxeze. „Emisiunea asta mi-a schimbat viaţa. Mi-a dat o stare bună şi energie. Cred că mă voi apuca de sport”, a mărturisit Cosmin Seleşi, care are un singur plan de pus în aplicare: „O să dorm, cu siguranţă”.

„Miercuri voi face o şedinţă foto, amânată de ceva vreme, tocmai pentru că timp de nouă săptămâni nu am avut la dispoziţie nici măcar o zi liberă pentru vreun moment de relaxare. De joi mi-aş dori să plec câteva zile undeva, poate la munte, să nu fac altceva decât să lenevesc, să citesc ceva bun, să mă bucur de natură şi să dorm foarte mult”, a declarat Alina Puşcaş.

„Mă voi duce cu părinţii mei, iubita mea şi fratele meu la un restaurant, iar apoi, pe seară, voi merge la studio”, a declarat Speak, imediat după terminarea show-ului.

„O să dorm cât vreau. Trebuie să mă odihnesc bine, să îmi revin, am adunat multă oboseală”, a menţionat Muneer.

„Am de gând să urmez în continuare cursuri de dans, nu vreau să pierd tot ce am acumulat aici, m-am dezvoltat extraordinar şi îmi doresc să dansez în continuare pentru că a devenit un mod de viaţă”, a încheiat Alina Eremia.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1152 ori Ultima modificare Vineri, 21 Noiembrie 2014 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.