VEDETE/ Mihaela Rădulescu colindă lumea alături de Felix!

VEDETE/ Mihaela Rădulescu colindă lumea alături de Felix!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner îşi trăiesc povestea de dragoste la maximum. Vedeta şi paraşutistul austriac se iubesc intens şi colindă împreună lumea. Românca susţine că au fost până acum în 12 ţări, pe două continente, şi că s-a aventurat alături de acesta în sporturi diverse. Diva de la Monaco obişnuieşte să-şi ţină la curent amicii virtuali cu vacanţele pe care le petrece alături de iubitul ei. Aşa au aflat aceştia că Mihaela şi Felix au plecat, în toiul iernii, într-o vacanţă de vis, pe o insulă exotică din apropierea Australiei.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu încă din vara anului trecut, conform informaţiilor apărute în presă. De atunci, cei doi amorezi se întâlnesc în ţări străine şi colindă împreună lumea, românca însoţindu-l pe austriac inclusiv la evenimentele sportive la care el participă.

Astfel se face că, până în prezent, cei doi au ajuns să se iubească în 12 ţări, pe două continente, fapt ce face ca viaţa vedetei de televiziune să fie mai intensă ca niciodată.

"Suntem prinşi într-un carusel de sentimente şi activităţi interesante, ba într-o ţară, ba în alta, ba la un raliu sau la un campionat mondial de salturi cu paraşuta, la un bal de caritate sau la diverse sporturi pe care le facem împreună. Ne-am plimbat cu motoarele, am schiat, am făcut curse de snowmobile, facem workout împreună, am zburat cu elicopterul pilotat de el, m-a învăţat să fac drifturi cu maşina de raliu. Până acum, am fost împreună în 12 ţări, pe două continente", a declarat Mihaela Rădulescu, conform presei centrale.

După aceste escapade, Mihaela Rădulescu a plecat, împreună cu Felix Baumgartner, într-o nouă vacanţă. Cei doi au ales ca destinaţie insula Hamilton din apropierea Australiei, după cum însuşi celebrul paraşutist austriac a dezvăluit pe reţelele de socializare. "În cele din urmă, am ajuns pe insula Hamilton. Ce loc uluitor. Abia aştept să explorez această mică parte a lumii", a scris el pe Facebook.

În tot acest timp, fiul Mihaelei, Ayan, în vârstă de 10 ani şi jumătate, se află la Monte Carlo. Vedeta de televiziune susţine că, dincolo de viaţa intensă trăită alături de paraşutistul austriac şi de escapadele lor dese, fiul ei reprezintă o prioritate pentru ea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1101 ori Ultima modificare Vineri, 13 Februarie 2015 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.