GINA PISTOL - SALT ÎN GOL cu coarda elastică

GINA PISTOL - SALT ÎN GOL cu coarda elastică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pro TV transmite în direct, începând din această săptămână, noul reality show "Sunt celebru, scoate-mă de-aici", desfăşurat în Africa de Sud. Acolo au fost trimise 12 vedete autohtone, care vor fi nevoite să se descurce în condiţiile vitrege din jungla sud-africană, fiind provocate inclusiv la diverse probe dificile. Încă din prima ediţie, una dintre vedete, Gina Pistol,  a sărit in gol cu coarda elastică, probă pe care alţi concurenţi au refuzat-o.  Pe parcursul show-ului, cei care simt că nu mai pot rezista trebuie să spună "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru a primi undă verde să iasă din concurs şi să ajungă acasă. Cei mai curajoşi şi mai puternici, votaţi şi de public, se vor lupta pentru a fi desemnaţi Regele şi Regina Junglei.


Concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" au dat piept cu primele probe terifiante în Parcul Naţional Kruger din Africa de Sud. Show-ul de televiziune a debutat la începutul săptămânii, la Pro TV, ocazie cu care publicul a descoperit cine concurează în jungla din Africa de Sud.

Cele zece persoane publice care au acceptat să se rupă de viaţa civilizată de zi cu zi de acasă şi să aibă parte de aventuri terifiante în jungla sunt Dorian Popa, Gina Pistol, Cătălin Moroşanu, Pacha Man, Ruby, Luminiţa Nicolescu, Andreea Moldovan (casnica de la MasterChef), Elena Merişoreanu, Elena Lasconi şi Mihai Trăistariu.

În prima ediţie, telespectatorii l-au putut urmări pe Dorian Popa nevoit să se lase acoperit de gândaci, ori pe Gina Pistol şi pe antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu sărind în gol cu coarda elastică, probă pe care Pacha Man, Elena Merişoreanu şi Cătălin Moroşanu au refuzat-o.

Concurenţii sunt nevoiţi să îndure condiţiile mai mult decât modeste de trai din junglă, să doarmă sub cerul liber, să stea cu teama că vor fi „vizitaţi” de şerpi, păianjeni şi animale sălbatice.

În plus, vedetele trebuie să treacă prin diverse probe dificile, în care să îşi înfrângă temeri de tot felul, pentru a putea primi în schimb un număr de stele şi, implicit, şi porţii de mâncare.

Pe parcursul show-ului, cei care simt ca nu mai pot rezista trebuie să spună „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pentru a primi undă verde să iasă din concurs şi să ajungă acasă. Cei mai curajoşi şi mai puternici, votaţi şi de public, se vor lupta pentru a fi desemnaţi Regele şi Regina Junglei.

După mai multe probe dificile, vedetele participante la reality show au avut ocazia să facă, în sfârşit, prima baie după ce au intrat în jungla africană.

Duşurile au fost făcute însă în faţa camerelor de filmat, astfel că Mihai Trăstariu, Ruby şi Casnica de la MasterChef au fost nevoiţi să se spele sub privirile a milioane de telespectatori.

În timp ce fetele şi-au păstrat costumele de baie sau lenjeria intimă, Mihai Trăistariu a fost mai curajos şi s-a dezbrăcat complet.

Nu este pentru prima dată când solistul îşi afişează părţile intime în public. Anul trecut, el a postat pe Facebook o serie de fotografii în  care apare în chiloţi.

Sursa: agentiadepresamondena.ro


CITEŞTE ŞI: Mihaela Rădulescu colindă lumea alături de Felix!

Citit 1254 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.