O gălăţeancă a „incendiat” scena şi publicul la X Factor: Alice Ciornovalîc
Foto: Foto: Antena1

O gălăţeancă a „incendiat” scena şi publicul la X Factor: Alice Ciornovalîc
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Vineri seara, pe scena X Factor a Antenei 1, gălăţeanca Alice Ciornovalic, în vârstă de 18 ani, a ridicat publicul în picioare cu o interpretare senzaţională a piesei "Sex on Fire", varianta lentă. Trebuie spus că frumoasa şi talentata Alice a revenit la X Factor, dar de această dată în faţa juriului, nu în spatele lui. Anul trecut tânăra s-a aflat în public pentru a-i susţine pe alţi doi gălăţeni talentaţi care au ajuns în Galele Live ale concursului: trupa R-Twins formată din Radu şi Răzvan Forţu.

Alice a povestit că la acel moment era iubita lui Radu, dar, pentru că după X Factor au început să se certe tot mai des, au preferat să de despartă pentru a nu strica o relaţie de prietenie. „Participarea lui la X Factor m-a motivat, cumva, să vin aici. Am zis că dacă el poate, eu de ce n-aş putea? X Factor este o fabrică de vedete. Mulţi foşti concurenţi s-au lansat iar anul acesta cred şi eu în şansa mea. Cel mai mare vis al meu este să fiu celebră, să am fani, să cânt pe cele mai mari scene ale lumii”, a mărturisit Alice în culisele emisiunii.

În vreme ce actualul iubit o urmărea emoţionat din culise, Alice a cucerit şi publicul şi juriul cu zâmbetul ei, dar mai ales cu vocea.

„Alice, eşti tu! Alegerea a fost foarte bună, vocea a fost foarte bună, trăirea a fost perfectă, ai un Da din partea mea!”, i-a spus Horia Brenciu.

„Alice, în Ţara Minunilor, eşti credibilă, frumoasă şi cu o voce extrem de sensibilă! Felicitări! Răspunsul meu e Da!”, a decis Delia.

Cu un al treilea „Da” oferit de Ştefan Bănică, Alice s-a calificat la X Factor iar voturile publicului o vor putea trimite în Galele Live.

Chiar şi după ce a părăsit scena, impresia pe care a lăsat-o continua să fie puternică. „O fostă iubită foarte frumuşică. Nu ştiu cum a putut să-i dea drumul fetei acesteia. Şi în afară de faptul că e drăguţă, e talentată! Şi deşteaptă!”, a comentat Delia.

Numai că partenerul ei, care a urmărit-o din culise, n-a fost deloc încântat de discuţia despre fostul ei iubit, dar a reuşit să treacă peste momentul tensionat, şi-a cerut scuze şi s-a bucurat de reuşita ei. Noi îi dorim lui Alice s-o vedem în marea finală X Factor.

Citit 4888 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Septembrie 2015 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.