Vinul de Bujoru, MEDALIAT cu aur şi argint, la un festival internaţional

Vinul de Bujoru, MEDALIAT cu aur şi argint, la un festival internaţional
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Începutul lunii octombrie a adus în palmaresul Staţiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie (SCDVV) de la Tg. Bujor încă patru medalii, pentru vinul produs în laboratorul propriu de cercetare.

"În perioada 8 - 11 octombrie, s-a desfăşurat Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului Vrancea "Bachus 2015". Am obţinut o medalie de aur, pentru Muscat Ottonel, produs în 2015, şi medalii de argint pentru Cabernet Sauvignon 2014, Riesling italian 2009 şi Fetească neagră 2015. Vinurile şi premiile sunt rezultatul cercetărilor noastre", ne-a spus directorul SCDVV, Alina Donici.

Reamintim că staţiunea a mai câştigat, în 2008, cu "Prinţesa Covurluiului", Medalia de Aur la Concursul Internaţional de Vinuri de la Bucureşti, învingând vinuri din Germania, Grecia, Moldova, Chile, Uruguay, Australia şi Noua Zeelandă.

Conducerea SCDVV pregăteşte şi o surpriză pentru iubitorii de vin de Bujoru, o nouă etichetă, a cărei grafică este realizată de pictorul Ioniţă Benea. Potrivit directoarei, încă se lucrează la stabilirea designului.

Citit 2313 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2015 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.