UNDE şi CUM ne putem DISTRA în acest WEEKEND în Galaţi

UNDE şi CUM ne putem DISTRA în acest WEEKEND în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Concert pentru amatorii de metal, în Place Pub

După o pauză de cinci ani, Kistvaen, trupa de metal autohton, revine la Galaţi. Vineri, 30, octombrie, de la ora 22,00, Kistvaen va concerta pe scena din Place Pub alături de trupa Saddayah din Ploieşti.

Astfel, amatorii de metal extrem vor participa la un eveniment inedit, din cadrul festivalului „Rocktober 2015”. În cadrul evenimentului, trupa Kistvaen îşi va prezenta cel mai nou album - „Desolate Ways”. Organizatorii menţionează că accesul publicul în Place Pub se va permite de la ora 20,00. Preţul biletului este de 15 lei şi poate fi procurat doar la intrarea în pub, în seara concertului.

Chiar în seara de Halloween, pe 31 octombrie, trupa An Theos vine pentru prima data la Galaţi. Începând cu ora 21,00, artiştii vor susţine un concert, avându-i ca invitaţi chiar şi pe membri fondatori ai trupei. Preţul biletului este de 15 lei.

Petrecere până în zori la Summer Time

Un mix extins de piese din topul celor lansate de Mano şi Dobrikan vor da naştere unei petreceri reuşite în Summer Time Pub. Vineri, de la ora 23,30, publicul este invitat să petreacă până la răsăritul soarelui alături de Mano şi Dobrikan, dar şi de Dj Gabi Ifrim. Intrarea în local cotă 10 lei. 

„The Sinners” în New York Pub

Cerbu şi Mihai Bejan revin vineri, 30 octombrie, în New York Pub. De la ora 23,30, muzica de calitate şi gazdele serii vor fi pregătite pentru un început de weekend reuşit. Intrarea este gratuită, iar accesul este permis doar persoanelor care au peste 18 ani.

Citit 1271 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2015 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.