O gălăţeancă, live, la VOCEA ROMÂNIEI - Cristina Vasopol are nevoie de VOTURILE NOASTRE!

O gălăţeancă, live, la VOCEA ROMÂNIEI - Cristina Vasopol are nevoie de VOTURILE NOASTRE!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cristina Vasopol, singura gălăţeancă rămasă în competiţie la „Vocea României”, va cânta marţi, 1 decembrie, de la ora 20,30, într-o ediţie specială a show-urilor live de la Pro Tv. Vocea ei senzaţională are nevoie de susţinerea noastră.

Cristina Vasopol, artistă la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, va intra în competiţie alături de alţi trei concurenţi din echipa Loredanei, dar, din cei patru, doar doi vor merge mai departe spre trofeul „Vocea României”. Primul concurent va fi ales decis de voturile publicului, celălalt va fi ales de Loredana. Iată de ce Cristina şi-a postat deja pe contul de Facebook mesajul: „Aştept cu mare încredere şi bucurie susţinerea voastră...!”.

Cum o puteţi vota? Simplu. Concurenţii care vor urca pe scenă vor avea câte un număr, pe baza căruia îi puteţi vota. În clipa în care echipa Loredanei urcă pe scenă, prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoş, va anunţa: „Start Vot!”. După ce cântă toţi patru din echipă, Bartoş va spune: „Stop Vot!”.

Concurentul care obţine cele mai multe voturi din partea publicului va merge mai departe. Cel de-al doilea concurent va fi ales de către antrenor.

Noi îi ţinem pumnii strânşi Cristinei Vasopol!

Sursa foto: Pro Tv

Citit 2933 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 16:06

2 comentarii

 • postat de Nony si Nelu Borsan
  Vineri, 04 Decembrie 2015 17:10
  5.13.221.***
  Bravo, Cristina ! Suntem alaturi de tine !
  0
  1
  Raportează
 • postat de due-tu
  Luni, 30 Noiembrie 2015 19:09
  94.176.183.***
  Bravo Cristina , te urmaresc de mult de cand cantai in formatia Pancronic alaturi de minunata ta sora . Esti insarcinata si asta va cantari greu pentru a merge mai departe , eu iti doresc mult succes . Nu ai nevoie de reclama , esti o voce educata , afirmata pe scena Teatrului Muzical si nu numai . Bafta in continuare .
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.