Un nou film SF, în pregătire - Luc Besson îi aduce pe extratereştri la viaţă

Un nou film SF, în pregătire - Luc Besson îi aduce pe extratereştri la viaţă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aventura SF pe care o dezvoltă creatorul filmului "The Fifth Element" de ceva vreme atrage deocamdată prin distribuţia ofertantă, care până acum arată destul de bine. Ultimul actor care va fi implicat în acest proiect se pare că este Ethan Hawke. Regizorul a anunţat, pe contul său de Instagram, că este foarte încântat de munca actorului, mai ales de cea din ultimii ani şi că de-abia aşteaptă să înceapă totul. Cu această ocazie, regizorul Luc Besson a anunţat că peste 30 de zile vor începe filmările pentru "Valérian And The City Of A Thousand Planets".

Luc Besson este celebru pentru că a conceput euro-thrillere ca "Transporter" sau "Taken". În plus, a făcut din filme precum "Leon", "Nikita" sau "Fifth Element", filme cult, ce rămân mărturie pentru talentul său. Cineastul a avut mare succes la box-office în 2014 cu filmul "Lucy", ce a avut-o pe Scarlett Johansson cap de afiş şi a realizat la nivel mondial înasări de 458 de milioane dolari.

Cu toate acestea, Luc Besson se pregăteşte să revină la prima dragoste: genul science-fiction. El va avea ca bază materialul grafic din "Valerian", o poveste ce spune cronica şi viața aventurierului cosmic Valerian şi ale însoțitoarei sale, Laureline, în timp ce aceştia călătoresc peste vaste întinderi de spațiu şi timp, confruntându-se cu diverse planete extraterestre şi personaje exotice ale universului. Benzile desenate sursă sunt inspirate din romanele "John Carter", ale scriitorului Edgar Rice Burroughs, lucrări reper ale culturii SF din secolul XX, poveşti ce au avut o influenţă clară asupra unor proiecte cinematografice sci-fi ulterioare, inclusiv "Star Wars" sau chiar filmul lui Besson, "Al Cincilea Element".

Alături de Clive Owen, Dane DeHaan, Rihanna şi Cara Delevingne, filmul SF al regizorului Luc Besson tocmai a primit un imbold prin distribuirea actorului Ethan Hawke în mega-producţia ce a primit titlul "Valérian And The City Of A Thousand Planets" şi are la bază un roman grafic francez, "Valerian and Laureline", ce are în centrul atenţiei doi agenţi de pe Pământ, ce vor călători prin timp şi spaţiu, pentru a menţine ordinea în universul cunoscut. Trimişi să investigheze un imperiu galactic, ei se lovesc de planul unor forţe întunecate, plan ce, dacă va fi pus în aplicare, va duce la dispariţia rasei umane. Dane DeHaan deţine rolul principal al filmului, el fiind Valerian, în vreme ce Cara Delevingne o va interpreta pe Laureline.

Data de lansare a filmului "Valérian And The City Of A Thousand Planets" este stabilită pentru 21 iulie 2017.

Citit 1856 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.