Avem talente de toate felurile/ Gălăţeni care au uimit lumea... la televizor (FOTO)

Avem talente de toate felurile/ Gălăţeni care au uimit lumea... la televizor (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* De la studentul sărutat pe buze de Mihaela Rădulescu şi până la cei doi tineri care au încercat s-o cucerească pe „Burlăciţa” Daniela Crudu, gălăţenii au dovedit că au farmec şi fac rating la televizor * Glasurile extraordinare ale gălăţenilor s-au auzit şi la Vocea României şi la X Factor * Dar nici puştii de la „Next Star” nu s-au lăsat mai prejos şi nici cei doi miri de la „Poftiţi de vă iubiţi!”

Şi în 2015 gălăţenii au făcut spectacol pe micul ecran. Fie că au fost concursuri de talente ori reality-show-uri, ai noştri concitadini au ridicat audienţa. Iată cele mai spumoase apariţii.

„Meriţi şi un al doilea sărut!”

Studentul tecucean Florentin Hriscu va rămâne în istoria preselecţiilor concursului „Românii au talent” cu o amintire de neuitat: un sărut pe buze din partea Mihaelei Rădulescu. În semifinala competiţiei, sorbindu-l din priviri, Mihaela Rădulescu i-a trimis, de la masa juriului, mai mulţi pupici. "Meriţi şi un al doilea sărut pentru cum ai dansat. Sincer, cu greu mă abţin acum, pentru că nu mă lasă colegii să vin până la tine. Mă ţin de scaun! Chiar eşti un dansator minunat şi eşti unul dintre bărbaţii pe care nu-mi pare rău că i-am sărutat în viaţă", i-a spus Mihaela Rădulescu.

„M-ai făcut din vorbe”

În semifinala „Românii au Talent” a ajuns şi studentul gălăţean Bogdan Panaite. Deşi student la Canto Clasic, nu a venit cu o arie, ci cu freestyle: a uimit publicul improvizând rime pe baza câtorva cuvinte şi, respectiv, proverbe, alese de membrii juriului. Mihaela Rădulescu a mărturisit că-i plac băieţii care o „fac din vorbe, pentru că, până la urmă, la mine toată treaba se declanşează din creier”.

„Vocea Galaţiului, Vocea României”

Glasul unic al Cristinei Vasopol, artista Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, va rămâne, cu siguranţă, un reper la „Vocea României”. După ce, în preselecţii, a întors toate cele patru scaune ale juriului şi a ales-o pe Loredana să-i fie antrenoare, Cristina Vasopol a fost eliminată, pe nedrept, chiar înainte de semifinala concursului. Şi-a luat însă revanşa! Cristina a cântat, în marea finală a competiţiei, dar nu în postura de concurentă - aşa cum ne-am fi dorit şi cum credem că ar fi fost normal – ci a făcut spectacol alături de Loredana, vedeta care i-a spus "Eşti mai mult decât Vocea Galaţiului, eşti Vocea României".
Pe aceeaşi scenă de la Pro Tv au concurat şi sora Cristinei, Alexandra Boghici, dar şi o altă gălăţeancă, Andreea Vătavu!

Mult X Factor la malul Dunării

A plouat cu gălăţeni şi tecuceni talentaţi la competiţia „X Factor” de la Antena 1. Cel mai departe a ajuns gălăţeanca Mădălina Căuş, solistă la Năvodari, care a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică şi care a fost învinsă, la duel, de cel care a câştigat trofeul X Factor, Florin Răduţă. Tecuceanca Gabriela Lazăr a fost cât pe-aici să facă parte din echipa Deliei. Tot la X Factor merită nominalizaţi Ştefana Lepădatu şi flautul ei vrăjit, Adrian Adam Nedelcu, fata rock Liz (Elisabeta) Pricop, care a dovedit că o fată poate cânta senzaţional piesa unui bărbat, de Irina Ichim, al cărei glas s-a ridicat până-n Cer, la fiul ei, ori de Florin Drăgoi, care a arătat că poţi să păşeşti mai strâmb, dar să ţii loc de o întreagă orchestră când faci beatbox! Ar fi păcat să uităm de Alice Ciornovalîc, de Mihai Claudiu şi Andrei Grigore, care au dovedit rockul şi hip hopul pot face spectacol împreună sub numele MC & Andrew şi de tecuceanul care a cântat cu sufletul - Gabriel Iacob.

Next Star(-uri) de Galaţi

Umorul extraordinar, talentul de actor, dar mai ales stăpânirea de sine de care a dat dovadă l-au trimis în Finala „Next Star” pe Alex Beznea, în vârstă de doar nouă ani. Dezinvolt şi cu zâmbetul pe buze, Alex a oferit un număr de stand-up comedy iar în marea finală l-a avut ca partener de scenă pe actorul Doru Octavian Dumitru! În acest sezon, Bianca Gîrmacea a cântat atât de bine piesa „Skyfall”, a lui Adele încât a fost declarată pe loc noul agent 007 de la Next Star.

Cuceritorii Burlăciţei

Doi gălăţeni, Daniel Mihai şi Daniel Movileanu (Yanis), au fost între cei zece tineri pe care „Burlăciţa” Daniela Crudu i-a selectat dintr-o pleiadă de 20 pentru a-i cunoaşte mai bine. Din păcate, niciunul dintre ei n-a ajuns în marea finală! În loc de inima ei, Daniela i-a oferit altceva lui Yanis: „Ai putea să-mi devii unul dintre cei mai buni prieteni! Eşti un băiat extraordinar! Dar aşa cum ţi-am explicat, nu am reuşit să interacţionăm aşa cum ar fi trebuit din punct de vedere femeie - bărbat! Dar vei rămâne cel mai bun prieten al meu. Promit! O să te sun, o să ţinem legătura şi o să te invit la emisiuni şi peste tot. Şi sper că şi la nunta mea, într-o zi!”. Şi Yanis a acceptat fericit.

Poftiţi de vă iubiţi

„Chiar dacă murim, lăsăm vorbă să ne îmbrace pe ea mireasă şi pe mine mire… şi ştim că am fost mire şi mireasă! Să ne cununăm în faţa lui Dumnezeu ar fi extraordinar, dar nu ne permitem… Noi nu am fost niciodată la o nuntă! Doar ce am văzut la emisiunea «Poftiţi de vă iubiţi»”, aşa au mărturisit gălăţenii Marius (Dany) şi Monica Neculine, la „Poftiţi de vă iubiţi”, pe Antena 1. Pentru că se iubesc la infinit, pentru că niciunul dintre ei nu-şi poate folosi pe de-a întregul picioarele, şi pentru că în ciuda greutăţilor s-au încăpăţânat să fie o familie, şi să lupte pentru binele copilului lor, Raul, Nea Mărin i-a ales ca să le facă o nuntă de vis. Şi chiar de vis a fost!

Citit 2237 ori Ultima modificare Duminică, 03 Ianuarie 2016 16:27

1 comentariu

 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU
  Marți, 05 Ianuarie 2016 00:10
  5.13.173.***
  Vechii latini, a naibii si desteapta semintie ,spuneau:,,MULTI VOCATI,PAUCI ELECTI,,,adica ,pentru cei carora ,in special,mult prea inteligentii nostri guvernanti,AU DECIS SA SAVARSEASCA CRIMA IMPARDONABILA FATA DE O SANATOASA EDUCATIE DE A SCOATE LATINA DIN SCOALA,TRADUCEM,MULTI CHEMATI,PUTINI ALESI!Ca draga si valoroasa noastra voce de la Leonard,DISTINSA DOAMNA VASOPOL NU A LUAT MARELE PREMIU,SE DATOREAZA ,CEL PUTIN ACESTOR FACTORI,JURIZAREA SE FACE PE PILE ,SI-I PACAT, ,ASTFEL BIETUL BRUTAR ENRICO CARUSO NU AR FI DEVENIT O LEGENDA UNIVERSALA A ARTEI CANTULUI SI POATE MAI GRAV DECAT ACEST ASPECT,SE FACE ,EA JURIZAREA DE CATRE UNII CA FRUSTRATII MIHAI PETRE(analist politic si coregraf mde care nimeni nu a auzit in cercurile ale artei coregrafice ,cat si de aceasta ofilita si tomnateca demozela ,madamme Radulescu,pe care o banuiesc ca se duce la astfel de concursuri ca sa pupe si sa corupa virtuosii nostri flacai,pupandu-i pe acestia ,cu patos si senzualitate ,chiar pe gura,ma mir sicer ca frumosii flacai nu au avut o omaneasca senzatie de greata ,la asa gest penibil si de mahala!Aratati-mi mie si tuturor cititorilor nostri cand MARELE MAESTRU NICOLAE HERLEA ,FRUMOASA-I FIE AMINTIREA ,SI-A IMBRATISAT PREMINATELE CONCURSULUI,, DARCLEE,, CA PRESEDINTE DE ONOARE AL JURIULUI,SAU CAND MAREA INITIATOARE A VESTITULUI CONCURS,DOAMNA MARIANA NICOLESCO,FEMEIE SUPERBA CA MINTE SI FIZIC LA VARSTA PE CARE O ARE,SI-A PUPAT MARLANESTE ,,ZMEII ,,BAIETI TINERI SI FRUMOSI,CHIAR SI CU PRILEJUL PREMIERII IN FINALUL CONCURSULUI,IAR EU,UN OM CARE CREDE DOAR IN DUMNEZEU,TREC MAINE LA CE RELIGIE DORITI DUMNEAVOASTRA,DOAR OAMENI SA NU FIU NEVOIT SA OMOR,CA N-AS FACE-O NICI DACA M-AR TERMINA PE MINE !SANATATE SIS SA NE AUZIM DE BINE ,TALENTELE NOASTRE SA CAUTE CONCURSURI UNDE ADEVARATI SPECIALISTI JUDECA PROFESIONAL SI FARA DE MESCHINE INTERESE VALORILE,PENTRU CA ROMANIA A DEBORDAT INTOTDEAUNA DE IMENSE VALORI,IN ORICE DOMENIU DORITI DUMNEAVOASTRA!MuLTA SANATATE SI LA MULTI SI FERICITI ANI!uN MODEST MELOMAN !
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.