Valentina Pelinel a anunţat oficial că este ÎNSĂRCINATĂ

Valentina Pelinel a anunţat oficial că este ÎNSĂRCINATĂ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată pentru prima dată. Deşi nu a menţionat cine este tatăl copilului, mai toţi cred că este vorba de Cristi Borcea, cel cu care fostul model ar avea o relaţie de ceva timp. Dincolo de speculaţiile din presă şi de atacurile primite din partea Alinei Borcea, soţia afaceristului, Pelinel încearcă să se bucure cât de mult posibil de perioada minunată pe care o traversează, în condiţiile în care îşi dorea de mulţi ani să rămână însărcinată. Iată ce spune vedeta despre situaţia inedită în care se află.

Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată pentru prima oară, urmând să devină mamă în primăvara acestui an. Deşi nu a menţionat cine este tatăl copilului, se bănuieşte că acesta ar fi afaceristul Cristi Borcea, cel cu care ar avea o relaţie de ceva timp.

Dincolo de speculaţiile din presă şi de atacurile primite din partea Alinei Borcea, soţia afaceristului, Pelinel încearcă să se bucure cât de mult posibil de perioada minunată pe care o traversează, în condiţiile în care îşi dorea de mulţi ani să rămână însărcinată, nereuşind acest lucru în timpul căsniciei cu politicianul Cristian Boureanu.

Valentina i-a acordat lui Cristi Brancu un interviu în exclusivitate în cadrul căruia a povestit prin ce trece în această perioadă.

“Am fost o fire mai copilăroasă. M-am maturizat mai greu. Nu m-am simţit pregătită să am un copil. Acum mi-am dorit acest copil şi s-a întâmplat repede. E un dar de la Dumnezeu. Nu a fost o chestie asumată numai din partea mea, ci şi din partea tatălui. Nu sunt genul care să facă surprize din acestea. A fost o chestie asumată de ambele părţi şi suntem fericiţi că vom deveni părinţi”, a declarat Valentina Pelinel la Antena Stars.

Pelinel a mărturisit că mama ei este la fel de fericită de vestea primită, mai ales că a trecut, la rândul ei, printr-o dramă, pierzându-şi sarcina chiar de Crăciun.

“Mama e cea mai fericită din lume. Ea a avut o experienţă neplăcută de Crăciun, a pierdut un copil care era băiat. Trebuia să fie un băieţel pentru mama mea. Eu îmi doream, dar n-am vrut să mă concentrez mult pe asta, dacă Dumnezeu vrea să fie, să fie. Am încercat să fiu pozitivă. M-am rugat mult la Dumnezeu dacă e bine să vină acum în viaţa mea, să vină”, a adăugat vedeta.

Conştientă că se află într-o situaţie delicată, în condiţiile în care Cristi Borcea este încă însurat cu Alina Borcea, Valentina Pelinel mizează pe faptul că nimeni nu trebuie să judece viaţa şi deciziile altuia.

“Se zice că oamenii buni nu trebuie să intre în jocul nimănui. Efectul de boomerang nu ne iartă pe niciunul dintre noi. Adevărul iese întotdeauna la iveală. Mereu vor fi oameni care vor avea ceva urât de spus la adresa ta, dar am învăţat că nu e bine să judeci. Am învăţat că atunci când sunt provocată nu trebuie să răspund. Cineva acolo sus ştie exact cum s-au întâmplat lucrurile. E cineva acolo sus care iartă, doar atunci mă poate judeca cineva. Nu ştiu ce lucruri s-au spus despre mine, nu intru în detalii. Trebuie să te uiţi în primul rând în curtea ta, apoi să arunci cu noroi în curtea vecinului”, a declarat ea.

Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea, a reacţionat dur atunci când a fost întrebată de jurnalişti despre sarcina lui Pelinel catalogând-o pe aceasta “zdreanţă” şi “stearpă”.

Auzind cuvintele dure aruncate de acesta, Pelinel a declarat: ”Nu ştiu cine a pronunţat cuvântul stearpă, dar nu poţi spune aşa ceva despre nicio femeie de pe pământul acesta. O femeie are un copil când vrea Dumnezeu. Să lăsăm gurile rele să speculeze ce vor”.

Valentina Pelinel va pleca în perioada următoare în vacanţă peste hotare pentru a sta departe de stresul provocat de “gurile rele” din România. Este posibil ca şi naşterea să aibă loc tot peste hotare.

Cristi Borcea are patru copii din cele două căsnicii (cu Mihaela şi Alina Borcea) şi unul nerecunoscut oficial (cu o femeie care l-a chemat recent în instanţă pentru asumarea paternităţii).

Sursa agentiadepresamondena.ro

Citit 3046 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2016 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.