La Galaţi se lansează un FILM românesc premiat în SUA

La Galaţi se lansează un FILM românesc premiat în SUA
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Producţia românească independentă „Billion Star Hotel” îşi va întâlni spectatorii, în cinematografele din ţară, începând de vineri, 19 februarie. Lansarea filmului are loc, în această zi, şi la cinematograful din Galaţi. Mai mult, pe 25 februarie, începând cu ora 20,15, se va organiza proiecţia de gală a filmului, în prezenţa producătorului filmului, Ovidiu Vasu, a regizorului, Alecs Năstoiu, şi a actorilor din distribuţie. La proiecţia de gală, echipa BSH va avea sesiuni de fotografii şi autografe.

„Billion Star Hotel” a primit deja numeroase premii la festivalurile internaţionale: Cel mai bun film străin la US Hollywood International Film Festival, Cel mai bun film la Miami Independent Film Festival, Cel mai bun film la Los Angeles Cinefest şi Hollywood Independent CineFest, Premiul de excelenţă la Accolade Global Film Competition, Cel mai bun film la LAIFFA - Los Angeles Film Festival, precum şi alte premii la alte şase festivaluri internaţionale.

Filmul prezintă „reconstituirea dramelor sufleteşti a trei personaje aparent ciudate - Sică Generalu', Panait Surdu şi Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieţii. Este o poveste cârpită din poveşti, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puşti „atent”, care „înfulecă'” povestea şi, cu minuţiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii şi mii de stele pe el”.

Citit 1537 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.