Gina Pistol/ Gazda emisiunii „Chefi la cuțite”

Gina Pistol/ Gazda emisiunii „Chefi la cuțite”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce vedeta a fost concurentă în show-ul de gătit "MasterChef", difuzat de Pro TV, ea se va reîntâlni cu foştii săi "judecători" în postura de colegă. Gina Pistol se alătură echipei "Chefi la cuțite", noul show culinar produs de Mona Segall şi jurizat de Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu.

Vedeta a stârnit o controversă, săptămâna trecută, când a declarat în emisiunea ”Un show păcătos” că în costum de baie arată mai bine decât multe fete tinere de 20 de ani. Gina Pistol e o vedetă veterană. A lucrat multă vreme pentru Pro TV. Este partenera lui Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, omul de afaceri care a inventat-o pe Elena Udrea.

Gina Pistol se întoarce în televiziune. La 35 de ani, a primit jobul de a prezenta noul show de gătit al Antenei 1, ”Chefi la cuţite”, în care apar şi cei trei ”magnifici”: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea.

"Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înţeles bine dintotdeauna, aşa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase", a declarat Gina Pistol.

Vedeta a început deja filmările pentru emisiunea de la Antena 1. "În această primă etapă a show-ului, preselecţiile se desfăşoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust şi aspect, fără să ştie cine este autorul. Astfel, eu am ocazia să ştiu mai multe decât ei, pentru că îi văd pe concurenţi înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveştile de viaţă şi trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă. Au fost mulţi care m-au impresionat cu poveştile lor, unii care au dovedit o pasiune fără limite pentru bucătărie, alţii care aveau nevoie de încurajare. Am astfel un atu în faţa chefilor pentru că ştiu cine urmează să intre la gătit şi, de multe ori, în pauzele de filmare, facem glume şi ne tachinăm pe acest subiect, tocmai pentru că ei habar nu au pe cine jurizează. E un format care m-a cucerit din prima", a mai spus ea.

Vedeta a stârnit o controversă, săptămâna trecută, când a declarat în emisiunea ”Un show păcătos” că în costum de baie arată mai bine decât multe fete tinere de 20 de ani. Gina Pistol e o vedetă veterană. A lucrat multă vreme pentru Pro TV. Este partenera lui Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, omul de afaceri care a inventat-o pe Elena Udrea.

"Îmi place să domin bărbatul doar în casă, iar în afara casei îl las pe el să fie bărbat. Este tânăr şi căutat de foarte multe domnişoare şi sunt sigură că au fost momente când... cred că nu există bărbat care să nu înşele. El este bărbat, chiar dacă gura lumii i-a conturat un profil nu tocmai plăcut, este un băiat deştept, destul de matur pentru vârsta lui şi a primit o educaţie bună din partea părinţilor", a declarat vedeta, într-un interviu pentru Pro TV.

Trecerea ei la Antena 1 a fost oarecum surprinzătoare, pentru că a lucrat multă vreme pentru Pro TV. A fost o apariţie de succes în show-ul Ferma Vedetelor. De recrutarea ei pare a fi responsabilă Mona Segall, celebra producătoare care a părăsit Pro TV pentru Antena 1. Ea e şi realizatoarea emisiunii ”Chefi la cuţite”.

Cu toate că a căutat întotdeauna să fie la braţul unor bărbaţi bogaţi, Gina Pistol a urmărit întotdeauna să nu depindă sută la sută de partenerii ei imprevizibili şi să lucreze. Nu s-a dat în lături de la nimic şi, celebră fiind, a fost angajată ca vânzătoare într-un mare magazin de echipamente sportive.

Noul contract cu Antena 1 reprezintă o mare provocare pentru vedetă, dar, în acelaşi timp, şi un pariu. Un succes al emisiunii i-ar putea aduce un angajament pe termen lung şi un venit consistent. Vedeta a trecut de prima tinereţe şi are nevoie de stabilitate. Acesta e şi motivul pentru care-şi doreşte să se căsătorească şi să devină mamă. Din păcate, are ghinion. Problemele juridice legate de acuzaţiile de corupţie ale celor din familia Cocoş i-au stopat toate planurile de viitor.       

Citit 5097 ori Ultima modificare Vineri, 19 Februarie 2016 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.