Doi gălăţeni, campioni la dans în Albena

Doi gălăţeni, campioni la dans în Albena
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat la Albena, Bulgaria, concursul internaţional de dans sportiv: Albena Open 2009 – IDSF Internaţional Open Latin & Standard. La această competiţie au participat  aproximativ 650 de perechi din 23 de ţări, iar România a fost reprezentată de 50 de perechi.

Cea mai bună clasare dintre perechile din ţara noastră a fost obţinută de perechea Iulian Tenie - Lăcrămioara Tenie, de la Clubul de Dans Sportiv Beija-Flor din Galaţi. Cei doi au reuşit să câştige categoria Open International Seniori 1 secţiunea latino obţinând locul I. Aceeaşi pereche s-a clasat pe locul 3 la secţiunea standard.

„Reuşita este rezultatul orelor de antrenament şi a calităţilor de antrenor a d-lui Valentin Illes – antrenorul principal al clubului Beija-Flor. Această frumoasă performanţă se datorează şi publicului de la Albena, format în parte şi din turiştii români aflaţi în vacanţă pe litoralul bulgăresc. Ei au menţinut o atmosferă extraordinară pe durata desfăşurării competiţiei influenţând într-o mare măsură rezultatele tuturor perechilor româneşti”, ne-au mărturisit cei doi dansatori gălăţeni la revenirea pe meleagurile natale.

Citit 1763 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.