„Strânge-ţi prietenii în cafeneaua literară”

„Strânge-ţi prietenii în cafeneaua literară”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un raft plin de cărţi, asta pot câştiga participanţii la concursul de fotografie iniţiat de Librăria Humanitas din Galaţi. În plus, pe baza formularului de înscriere, timp de o lună, toţi concurenţii au reducere de 10 la sută la cărţile cumpărate din librărie.

Concursul „Strânge-ţi prietenii în cafeneaua literară” se desfăşoară până până joi, 17 septembrie, inclusiv. Până la această dată, gălăţenii de orice vârstă sunt invitaţi să transforme cafeneaua din incinta librăriei în studio foto.

Cu lucrările foto sunt aşteptaţi înapoi, la sediul de pe Str. Domnească nr. 45 (lângă Universitate). Participanţii pot înscrie în concurs maximum patru fotografii, cu dimensiunea minimă de 9 x 13 cm. Fotografiile pot fi alb negru sau color, realizate în orice tehnică, în orice stil fotografic, prelucrate sau nu digital.

Concursul se adresează tuturor persoanelor pasionate de arta fotografică, cu domiciliul in judeţul Galaţi sau în zonele limitrofe.

Din juriu fac parte prof. Nicolaie Sburlan, membru consacrat AAFR, Nicoleta Siman, coordonator Librăria Humanitas Galaţi şi un redactor al cotidianului „Viaţa liberă”.

Jurizarea lucrărilor înscrise în concurs are loc pe 18 septembrie 2009, iar festivitatea de premiere se va desfăşura pe 21 septembrie.

Vor fi aleşi cinci finalişti, dintre care va fi selectat câştigătorul. Premianţii vor remite organizatorilor imaginile la calitatea maximă a aparatului folosit, preferabil fişierele originale, pe DVD sau CD. Fotografiile originale trebuie să fie de minimum 1600x1200 pixeli.

Un raft de cărţi înseamnă un şir de volume, aşezate la cotor, măsurând 70 cm lungime şi format din titluri selectate de organizatori. Regulamentul concursului este disponibil şi la adresa www.libhumanitas.ro.

Citit 1246 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.