Adrian Despot, noul antrenor de la Vocea României

Adrian Despot, noul antrenor de la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adrian Despot revine în televiziune. A semnat cu Pro TV şi devine noul antrenor de la Vocea României, luându-i locul lui Marius Moga. Despot va lupta cu Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă pentru cele mai bune voci ale sezonului şapte şi va încerca să-şi formeze cea mai tare echipă pe care să o ducă spre finală, cât mai aproape de marele trofeu.

Liderul trupei "Viţa de Vie", Adrian este un artist complex, are o personalitate puternică, este sincer, independent şi are un umor fin. În cei peste 23 de ani de când şi-a început cariera, a lansat nouă albume, a produs şi a făcut parte din diverse show-uri de televiziune şi radio, a compus muzică pentru film şi televiziune şi a format numeroşi alţi artişti. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi şi este membru al Uniunii Compozitorilor din România.

”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din ţară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alături de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110 la sută, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i priveşte pe noii colegi, Loredana, Smiley şi Tudor, ne cunoaştem de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem!”, a declarat Adrian Despot.

Marius Moga rămâne antrenor la Vocea României Junior, competiţie pe care a câştigat-o în primul sezon împreună cu micuţa Maia Mălăncuş. Se focusează pe acest proiect şi pe multe alte proiecte pe care le are în derulare sau pe care le pregăteşte.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4944 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iulie 2017 12:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.