CONCURS naţional de film şi fotografie

CONCURS naţional de film şi fotografie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ediţia a VIII-a a concursului național de film etnografic şi de imagini-document, intitulat „Ipostaze etnografice 2017”, se va desfăşura la Galaţi între 10 şi 11 octombrie. Este un eveniment organizat de Centrul Cultural gălăţean, prin Serviciul Cercetare, Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare. Într-un comunicat primit de la instituţia judeţeană de cultură, notăm că evenimentul „îşi propune cunoaşterea, aprecierea şi promovarea valorilor culturii populare din ţara noastră”.

Juriul din acest an al tradiţionalului deja Concurs Naţional de film etnografic şi de imagini-document organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos” (CCDJ) o are drept preşedintă pe Iuliana Titov, şef Serviciu la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară, din cadrul Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea, care va aprecia calitatea lucrărilor aflate în concurs alături de doi reprezentanţi ai Centrului gălăţean.

Pe10 octombrie, la CCDJ, între orele 11,00 şi 13,00, va fi organizată şi o proiecţie a filmelor cu tematică etnografică.

Vernisajul expoziţiei şi gala de premiere a  concurenţilor la secţiunile Film şi Fotografie vor avea loc a doua zi, pe 11 octombrie, de la 12,00, în „Salonul artelor” de la mansarda Centrului.

Citit 1727 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 00:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.