O valiză de premii pentru "copiii doamnei Savu"

O valiză de premii pentru "copiii doamnei Savu"

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nici nu s-a uscat bine cerneala ultimului articol despre victoriile "copiilor profesoarei Emilia Savu", că talentata echipă de pici condusă de profesoara de canto muzică uşoară de la Şcoala de Artă a Centrului Cultural "Dunărea de Jos" s-a întors iar cu o valiză de premii, de la un festival internaţional.

Competiţia internaţională de muzică pentru tineret "Crystal Stars Music Festival", ediţia a VI-a, organizată de Asociaţia "Mellos", în parteneriat cu Pallas Iaşi, desfăşurată în capitala culturală a Moldovei, pe 4 şi 5 noiembrie, a fost inaugurată chiar de o micuţă gălăţeancă: Isabel Puiu, de şase ani, care s-a întors acasă chiar cu locul întâi al festivalului. Şi gălăţeanca Andra Răzăşanu, de 15 ani, cea care a încheiat festivalul, a cucerit locul I, dar şi Premiul Special Art by Fuego, un premiu în bani pentru susţinerea copiilor talentaţi. Cu câte un foarte onorant Premiu III au revenit la Galaţi Bianca Miron, Iulian Hilerin, Yasemin Biliktan. Premiul Special al Palatului Copiilor Iaşi, precum şi o Menţiune au recompensat-o pe Maia Marina, 11 ani.

În concurs au fost prezenţi interpreţi din Franţa, Germania, Grecia, Suedia, Malta, Turcia, Congo, Lituania, Ucraina, Republica Moldova şi Bulgaria. Preşedintele juriului a fost Mihai Alexandru, pe care l-am regăsit şi la festivaluri recunoscute internaţional, precum Eurovision, Mamaia, Cerbul de aur.

Profesoara învingătoare şi mereu zâmbitoare Emilia Savu a absolvit Conservatorul de Artă gălăţean, a cântat trei decenii pe scena Muzicalului, a fost solistă în trupa de revistă a teatrului liric gălăţean, membră într-un band şi are ce le învăţa pe viitoarele glorii muzicale.

Citit 1253 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 09:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.