Fondul de ten al problemei

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Doamna cu motostivuitorul se poate scuza că a atacat doar fondul de ten al problemei. Coenzima Q10 se declară învinsă înainte de a ieşi din tub spre fermecătorul chip al preşedintei Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse.

* Graţiela, minunea care a stat pe buzele tuturor în ultimele zile, încasează lunar 8.100 de lei, salariu net (sau salar, cum ar spune excesiv de sulimenita), după cum anunţă un deputat USR. Nu vi se pare că este mai egală ca şanse decât noi?

* O femeie din judeţul Buzău a fost dusă la spital cu o maşină trasă de boi. Boi-putere, cum ar veni, căci noroiul ar fi mâncat calul cu tot cu personajul fictiv Greuceanu. Ştirea asta pare să-i ridice cota recent condamnatului Vâlcov, care, în opulenţa-i deja proverbială, îşi permite să ţină "Carul cu boi" prin pereţi sau în cimitir.

* Premierul Dăncilă s-a întâlnit ieri cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. Femeia-moţ de la Palatul Victoria, după dialogul cu americanul, va avea astăzi febră musculară la antebraţe şi bicepşi.

* Un ieşean a câştigat două milioane de euro la loto 6 din 49. La cât de mult a avansat aşa-numita revoluţie fiscală, e foarte posibil ca cetăţeanul din Dealul Copoului să mai aducă de acasă nişte bani pentru a-şi achita impozitul pe acest neaşteptat venit.

* Numai azi nu este mâine şi serbăm din nou Valentine’s Day, acea zi în care inimile roşii merg pe stradă, traversează pe verde şi creează o strânsă legătură cu metoclopramidul. Uneori, din cauza violenţei Cupidonului de Vaslui, s-ar impune şi fondul de ten à la Graţiela.

* Petrecerea iubirii nu putea fi ratată de Compania Naţională de Căi Ferate, departamentul de marketing al CFR-ului tratând cu maximă seriozitate data de 14 februarie. Plimbaţi-vă în doi, jumătate tu, jumătate noi! - iată sloganul reîncălzit sub care se ascunde o promoţie la biletele de tren valabile de Ziua Îndrăgostiţilor. Ca bonus, amorezaţii îşi pot face declaraţii de dragoste la megafonul din Gara de Nord, o pleaşcă la care sigur s-ar fi gândit şi Otello, dar din nefericire pe atunci nu exista CFR-ul...

Citit 760 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2018 17:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.