Iese Mitulețu-Buică, intră Greblă

Iese Mitulețu-Buică, intră Greblă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Simțul umorului a prins rădăcini în România. Britanicii, arhicunoscuți pentru această latură care nu este la îndemâna oricărui popor, trebuie să ne respecte, le suntem cu mult superiori. Și nu doar pentru că l-am avut pe Caragiale, și nu doar pentru că Nenea Iancu este nemuritor. Dumnezeul Evidenței Populației ne întâmpină mereu cu plinul: la șefia Autorității Electorale Permanente s-a cocoțat numitul Greblă. Toni Greblă, fost prefect al Capitalei. Domnia sa îl înlocuiește pe Costantin Mitulețu-Buică. Orice alt comentariu defectează gluma.

* Ne-am bucurat sincer pentru victoria naționalei de fotbal a României. Iertați-mi acest singular cinic - e vorba de mult mai multe succese! Doar mă refer la acea echipă din care făceau parte Hagi, Popescu și Dorinel. Apoi m-aș gândi preț de câteva momente la trupa lui Mutu și Chivu. Actuala n-a câștigat nimic, doar a bătut Andorra și Belarusul, buchete de sportivi care mai întreprind și altceva în timpul liber.

* Apropo de reprezentativa coordonată de Iordănescu Junior, n-ar strica să-l vedem mai jovial pe cetățeanul Edward, căruia i se spune Edi (de la diminutiv la diminutiv). Dacă n-ar afișa morga de doctor docent cu extrajob prin nu-știu-care facultate de neurochirurgie-viteză, cu atâția ucenici prelucrabili pe capul său, am răsufla și noi mai ușurați. Să nu inducem ideea că fotbalul mioritic, atât de amărât cum ne-a picat, e vreo activitate vitală a neamului. Dacă nu ne calificăm nici la Europenele de anul viitor, n-o să plătim taxe mai mari. Sau, de ce nu? Sper să nu fie Guvernul lui Ciucă Nicolae și Ciolacu Marcel cu lupa și pe știrile din zona sportivă.

* Un taximetrist din Brașov și-a lovit clienta cu pumnul în gură. Femeia trântise portiera după o discuție aprinsă pe teme politice. Ehei, vine votarea, oameni buni... Se simte deja în atmosferă. "Baza, cinci minute. Dar să iasă în fața blocului!"

* O vloggeriță cunoscută din România a fost prinsă beată și drogată la volan. A fost reținută de Poliție. Drama e alta: public larg, din care fac parte cu grație, n-o reține.

Citit 2385 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2023 15:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.