Duduia și statuia

Duduia și statuia
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Grindeanu de la Transporturi și-a pornit cavitatea bucală. Era așteptat cu nerăbdare de opinia publică: "Ultima dată am mers cu trenul în urmă cu trei-patru luni, spre Sinaia, şi am ajuns mai repede decât cu maşina." Ciudat, monșer, la Galați am văzut că locomotivele sunt mai nărăvașe când trebuie să rămână naibii pe loc.

* Mulți descuiați la minte se arată consternați de proba gravă de incultură oferită de părinții din Statele Unite care au obligat o profesoară să demisioneze în urma unei lecții de artă renascentistă. Elevilor li s-a arătat faimoasa sculptură David a lui Michelangelo, iar unul dintre "aparținătorii" celor mici - căci "tată" și "mamă" sunt termeni repudiați - s-a plâns că materialul e pornografic. În definitiv, pe același tărâm, în 2020 erau dărâmate, pe baza unor prejudecăți lipsite de orice rațiune, alte zeci de statui. Dar și Michelangelo a greșit grav - cât timp îi trebuia să sculpteze și o pereche bărbătească de tanga?

* De pildă, la noi, domnișoara Pogany a ieșit cum trebuie, iar Brâncuși a fost destul de iubăreț, după cum notează cronicarii care, dacă ar fi avut ocazia, s-ar fi uitat la "Acces direct" și "Mireasă pentru mama".

* Presa aia serioasă (așa ne dorim s-o găsim în fiecare zi) titrează că o duduie de 27 de ani și-a dat demisia la mai puțin de şase luni după ce și-a obținut primul job ca avocat, "pentru a deveni creator pe OnlyFans cu normă întreagă". Creator pe OnlyFans e totuna cu operator curățenie pentru femeile de serviciu. Deh, corectitudinea politicii intolerabile. Și avem cazul din Statele Unite ca superlativ al prostiei omenești în vremurile moderne. După ce pomenești o platformă de aruncat chiloții pe șifonier, și o faci ca un specialist de PR, cum mai pui pe tapet PNRR-ul și pensiile speciale? Ți s-a despuiat și credibilitatea. Nebunatica!

* Dacă tot îi duceam dorul Simonei Halep, s-a ridicat Sorana Cîrstea în câteva turnee de nivel secund. Bate la ele ca la covoare, s-a activat și CTP-ul... Avem cu cine ține, e aspectul pozitiv. Dar în continuare ne ceartă fata lui nea Stere în reclama cu dulapurile.

Citit 2400 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 15:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.