Daruri de la Cocu-Şincai

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Guvernul Setilă-Lăţi-Lungilă-Dăncilă l-a chemat pe Tudorel din Japonia ca să nu facă nimic. De fapt, să facă economie, cine ştie cum l-ar fi băgat niponii la cheltuieli suplimentare? Credeţi că au uitat cum a fost tratat Shinzo Abe la Muzeul Ţăranului de Daddy?

* Tehnica primitivă de interceptare a subsemnatului a reuşit să capteze spusele doamnei Dăncilă, care l-au obligat pe ministrul Justiţiei să încheie mai repede cu trei zile o importantă vizită efectuată în Ţara Soarelui Răsare. Iată despre ce e vorba: "Alooo, Viorica sunt, Tudorele! Mai ai mult acolo, cu băieţii de la Fukushima? Vrea domnul Dragnea să-i cumperi nişte ţigări... N-ai putea să vii mai repede în ţară? Cum? Nu din duty-free, Tudy, nu, dragul meu, de pe aici, de la noi şi n-ar avea chef să iasă, bietul de el, din Casa Poporului. Ştii ce vreme de Opoziţie e în România? Pfuai, nici nu-ţi vine să mai ieşi de la guvernare, nu-i nici ninsoare, nici ploaie, nici lapoviţă, ca să nu mai zic că şefu’ e şef şi în creşterea economică zero. Hai acasă, Tudorică, doar n-o să ne ducem noi, fetele din Palatul Victoria, să-l servim pe şefu’ cu d-alea lungi. Apropo, cică vrea şi o bere."

* La un moment dat, se mai aude pe bandă, Vasilica s-ar fi dat o ţâră la generozitatea conului Toader. Ar fi vrut un cadou, ceva: "Tudy, baby, nu-mi aduci şi mie ceva bun din oraşul ăla în care eşti, Cocu-Şincai sau cum îi zice? Auzi, să fie ceva de piele, nu vinilin, te implor!"

* Premierul blajin a surprins şi după ce a ieşit de la întrevederea cu Klaus Iohannis. Părea că a descoperit penicilina 2.0, cam atât de mirată era. I-am spus preşedintelui că pentru mine e îngrijorător că am văzut că până şi unui prim-ministru i se poate face dosar penal, a exclamat şefa în acte a Executivului. Frumoasă (a nu se citi "parşivă") filosofie de viaţă are lady, la fel de uşor ar avea dreptate dacă ar spune că până şi săracul de rând poate câştiga la loterie. Sau la pariuri.

* Dăncilă, eroina ultimelor zile, a declarat că cei care dezinformează Uniunea Europeană în privinţa României sunt autişti. Deja nu mai contează că Vio-Vasi a revenit, prezentându-şi scuzele, rămâne ofensa care trebuie tratată de CNDC. Va fi mustrată, eventual i se va spune un banc cu blonde.

Citit 811 ori Ultima modificare Vineri, 16 Februarie 2018 18:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.