Mai bine bogat decât şi băgat

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Bill Gates şi nevastă-sa sunt de părere că nu este drept în lume ca ei să fie atât de bogaţi. La fel crede şi Liviu Dragnea. El de ce să fie chiar atât de băgat, nene?

* Femeile din Arabia Saudită au primit dreptul de a-şi deschide firmă fără să le mai ceară voie bărbaţilor. Vasilica Viorica nu locuieşte la Riad, aşadar va depinde în continuare de sarcinile lui Daddy.

* Conform datelor acumulate până astăzi, firma TelDrum a fost înfiinţată de un bărbat. Avea şi atunci mustaţă.

* Islanda intenţionează să interzică circumcizia rituală, vestea fiind înfiorătoare pentru consilierii de la Tel Aviv ai lui Livache. Sau poate că din acest motiv ne merge rău - or fi aflat ăştia încă de la începutul domniei social-democracilor.

* Cisiordache, fost ministru al Justiţiei, se bucură de măsura islandezilor. El şi-aşa se considera pielea. Într-un fel.

* Loteria Bonurilor Fiscale şi-a consumat un nou episod, cu toate că mai degrabă vine aproape invers, adică epidos. Ca să intri în posesia unui premiu, e obligatoriu să deţii în portofel un bon fiscal, nu de doi sau trei lei, ci de 501 lei. Poate o ieşi domnul Ţiriac să cumpere pâine, altfel...

* O vulpe prietenoasă a fost surprinsă de un turist pe Transfăgărăşan. Nu înţeleg, însă, de ce era nevoie ca românul să se aventureze pe timp de iarnă pe unul dintre cele mai dificile drumuri din ţară. O vulpe la fel de catifelată în priviri şi sub nări se găseşte la Camera Deputaţilor. Cum intri, primul birou, cel mai important.

* Japonia propune ca vârsta minimă de pensionare să fie de 70 de ani. Şi să mai spună careva că nu s-au supărat alde Shinzo Abe pe noi după cele două momente jenante...

* Şeful CFR Călători are un sfat preţios pentru călătorii nemulţumiţi: "Luaţi taxiul sau microbuzul!" Nu, este exclusă comparaţia cu cheiefsi şi mecdonalţ, care, lovite de diagnosticul individului de la cefere, i-ar trimite pe clienţi în curtea concurenţei. Aşa ceva nu există. Aş spune doar că mi-ar lipsi în taxi mirosul aspru de urină din gări.

Citit 796 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2018 18:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.