Antonim Antonim de la Energie

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ministrul Energiei, despre Anton Anton este vorba, l-a făcut nesimţit pe un jurnalist care i-a adresat o întrebare întrebătoare. Mi-e ruşine de sintagma aceasta, e întâlnită pe toate gardurile, dar altfel n-aş fi putut cinsti pe îndelete numele individului care ne-a explicat la învestire că, fără energie, nu funcţionează becul. Anton la pătrat nu poate fi luat în serios: omul abia se joacă de-a sinonimele şi antonimele. Astăzi i-a picat în mână prefixul...

* Întreb pentru un prieten care este prieten cu mine, iar eu din când în când cu el: fata baronului de Prahova care aşteaptă sentinţa, ea fiind ditamai parlamentarul, şi-a umflat buzele de nevoie sau din snobism? Consider că i-ar fi stat mai bine fără intervenţia chirurgicală de augmentare a cavităţii bucale. Mă rog, poate că domniţa a vrut să le-o ia înainte judecătorilor: s-a pus singură cu botul pe labe.

* Olguţa Vasilescu decretează că nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a două milioane de români. V-aţi dat seama, nu-i gata nici graficul conform căruia se trăieşte mai bine în România.

* Elena Udrea este însărcinată cu gemeni, iar Elena Băsescu anunţă că-l va aduce pe lume pe cel de-al treilea copil al său. E forfotă mare în clanul fostului marinar. Cu riscul de a aluneca în mitocănie, încerc să găsesc gradul de rudenie dintre bebeluşii Elenelor: veri, nepoţi şi unchi sau ce?

* Actorul Sylvester Stallone a fost dat iarăşi mort pe Internet, dar cine spunea că fake news-urile nu l-au îngropat de nenumărate ori şi pe Ion Iliescu? Nu le-ar fi ruşine, mai ales celui de-al doilea.

* Deoarece nu i-a convenit diagnosticul pus, un bărbat din Mioveni l-a bătut crunt pe medicul de la Spitalul de Urgenţă. Apreciez nevoia compatriotului de a dialoga în măsura în care îi permit competenţele. Să fi stabilit şi el un diagnostic, să elibereze şi vreo reţetă în acest sens? Nu, habar n-are, din acest motiv a şi apelat la pumni şi la picioare. Aşadar, dacă a băut cerneala când era mic, acum ajunge la puşcărie. Sau, în cel mai bun caz, achită o amendă penală. Cred că acest slogan ar putea scutura de ignoranţă generaţiile următoare. Eşti plin de 3 şi 4 în şcoala primară? Vei avea 7, 8, poate şi 10 când vei fi mare. Cu executare.

Citit 913 ori Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2018 18:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.