Nu e calificare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dragnea ar fi fost din nou internat în spital din cauza dublei hernii de disc cu care a fost diagnosticat ca să nu poată merge în instanță. Ups! O fi de la hamster, am gândit altceva, dar a ieșit realitatea.

* Ajutorul de câine-lup al mustăciosului, Codrin Ștefănescu, a anunțat că teleormăneanul-șef a făcut infiltrații cât timp a stat în instituția spitalicească. Se poate și la apartamentele prost ridicate, pe la periferie. Toamna și primăvara – infiltrații și igrasie.

* Medicii care nu au ce face ne recomandă să mestecăm bine mâncarea pentru a ne ajuta sistemul digestiv. Cei care nu-și permit un bol de ceva, și sunt destui în România anului 2019, nu sunt obligați să țină cont de aceste sfaturi.

* Am început să nu mai suport poeziile și cântecele de serbare de final de an ale președintelui Iohannis. De ceva vreme tot recită că nu se mai poate cu PSD, că țara nu s-a dezvoltat corespunzător sub guvernările lor și așa mai departe. Boss, le-ai dat trei premieri, te-ai fi putut opri la un moment dat. Excesele cauzează, am auzit eu la radio.

* Potrivit unui sondaj, românii continuă să aibă încredere în Armată, Biserică, NATO şi UE. Nu e vina lor că naționala de fotbal a lui Cosmin Contra nu prinde primele locuri.

* Apropo de băieții cărora li se spune tricolori – au pierdut în Suedia, țara din care provine cel mai interesant număr de înmatriculare auto. Scorul final? Răzbunarea lui Dragnea, nu altceva, și se traduce cam așa (deși pare prea devreme): Nu e calificare.

* Chiparos-Teodorovici a afirmat ieri, la o șezătoare cu ai săi din partid: „Să înțelegem cine dorește binele acestei țări!” Am închis repede televizorul, sper că nu se referea la PSD... Sau poate că îl pomenea pe Keșeru, atacantul care a marcat la Stockholm.

* Dezastru la matematică la simularea Evaluării Naționale 2019: peste jumătate dintre elevii din clasele a VII-a și a VIII-a au obținut note sub 5. Veorica e plecată puțin în State, altfel ar fi speriat-o această situație. Mâine-poimâine se va trezi cu un înlocuitor foarte nepregătit.

Citit 1005 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2019 21:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.