Despre nunta unor bugetari

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Weekend-ul ar fi fost sărac, ar fi ieșit la cerșit în intersecție, dacă nu ne-ar fi regalat televiziunile de știri cu imagini în mișcare de la nunta Olguței cu Manda. Ea e nevasta lui, el soțul ei, asta pentru neinițiați. Vai, a fost și Dragnea la nuntă, i-a ținut în brațe, i-a pupat pe frunte... De joburile tinerilor însurăței se ocupase mai devreme.

* N-am zărit-o pe Irinuca în clipurile filmate la chiulabaua oltenilor, or acest aspect vorbește de la sine: proprietarul hamsterului este holtei sau burlac de invidiat, cum titrează site-urile de cancan. Care te bagi? Haideți, nu se știe cum va deveni indisponibil pentru o perioadă. Nu prea mult, doi-trei ani, acolo, ca oamenii realizați în viață.

* Consilierul pe probleme de design al Veoricăi a avut de treabă în ultima vreme, căci și madam a participat la evenimentul care a strâns spuma PSD-ului. Am evitat cadrele, sigur s-a echipat frumos, ca atunci când merge pe la Bruxelles și nu știe nimeni de unde a achiziționat mileurile.

* Tot de la știri am aflat că le-a interpretat nuntașilor însăși Loredana Groza. E cam scumpă diva de Dâmbovița, sper că n-au intrat alde Olguța în împrumutul ăla de 3 miliarde de euro ca s-o plătească pe interpretă. Sau o fi adus Vâlcov o parte din aurul depozitat peste hotare...

* Apropo, întreb ca un ageamiu al zonei de monden, văzând că diverși cunoscuți s-au ocupat de programul de divertisment, ca să nu pomenesc mis-en-place-ul sofisticat. Ăștia s-au nuntit într-un cort de fițe lângă Craiova: bre, din leafa de bugetar (s-a prins și deja fosta madam Vasilescu, e consiliera lui Dăncilă, deci i-a expirat șomajul), te arunci și tu la o petrecere de cinci stele pe la St. Tropez sau unde a mai înțărcat dracu’ iapa. Rămâi ca săracul din mediul privat în Oltenia? Nu mă așteptam la așa ceva, nici la distracție nu ne mai pricepem.

* Ministrul Muncii, care nu știu dacă a beneficiat de locuri la marea nuntă, a declarat ieri: „De pe 1 aprilie, zeci de mii de români primesc pensii mărite spectaculos.” Eh, nu asta-i păcăleala, ci faptul că acele 3 miliarde de coco luate de pe piețele externe sunt așa, ca să ne împiedicăm noi de ele, nu să acopere niște cavități.

Citit 890 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 01:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.