Auzi la ea, Miss Buzău

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Grindeanu, fostul caz Sorin care a condus un Guvern al lui Dragnea, a angajat la ANCOM două consiliere fără experiență. E vorba de o fostă miss Buzău și de fiica lui Paul Stănescu. Știu, toată lumea se întreabă ce caută acolo beizadeaua lui Paulică.

* Iar fata care a fot votată la un concurs de frumusețe pe lângă Rm. Sărat nu se poate folosi de acest titlu. Nu-i cine știe ce minune să vii în costum de baie și să răspunzi la încuietoarea întrebare "Ce vecini are Marea Neagră"? Te faci de râs, urâto!

* Viorica Dăncilă i-a pocit numele lui Teodorovici, în cadrul unei conferințe de presă. Ministrul de Finanțe se afla chiar lângă premier. Ehei, o să vadă ea când va ajunge discotecarul la Cotroceni... Cu niște treabă, l-o chema într-o zi următorul președinte.

* S-a supărat ALDE pe Veorica și acoliții săi, deoarece Tăriceanu, tipul foarte bine văzut de electorat, nu va fi ales drept candidat comun în campania pentru șefia statului. E și posibil ca alde Norica și cine o mai fi în formațiunea lui Călin să fugă de la guvernare. Până peste drum, ca să-și cumpere pachețel - cum naiba s-o tai de la măcelărie? Măcar atâta politică știe și cetățeanul grizonant CPT.

* Ministrul de Finanțe anunță pe un ton grav că studenții cu restanțe nu vor mai beneficia de călătorii gratuite. Cu alte cuvinte, vor ajunge și ei ca oamenii la destinație. La timp, adică.

* Conducătorul Ministerului Transporturilor a avut un accident rutier și merge cu o mână în ghips. Dar nu se dă bătut năzdrăvanul, a anunțat că astăzi va merge pe nu-știu-care șantier. Să n-aud că e stângaci și că astfel nu va mai putea să semneze diverse, n-avem nevoie de asemenea poezii dramatice. I-o trece și lui până va fi dat afară din Palatul Victoria...

* Fiul lui Leo de la Strehaia și încă un bărbat au fost reținuți pentru înșelăciune, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de lei. Bine, bine, dar cine este Leo de la Strehaia și mai ales cum l-o chema în buletin? Doar nu ne uităm toți la emisiunile mondene de la televizor. E inginer, manelist, veterinar, ce-i? Sau poate că e un simplu beneficiar de ajutor social.

Citit 916 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.