Blestemul doamnei care s-a predat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Chiar așa, în antipaticul context intitulat West Nile, trebuie să fim atenți la împunsătura țânțarilor. Ca niciodată, anul acesta am devenit fără voie țintă de darts pentru micile bâzâitoare. O fi bun sângele unuia care ia la rost toate evenimentele săptămânii... Poate o să fac trecerea pe venin, altfel nu văd cum aș putea scăpa de hărțuirea nenorociților.

* Cursurile noului an școlar 2019-2020 vor începe pe data de 9 septembrie, interimarul Breaz arătându-și colții spre neconflictuală. Aș, era doar o glumiță, s-o fi răzgândit însăși distinsa coafată de la Palatul Victoria. La școală, bă, nu la funcții înalte, acolo să vă stea mintea, pare să fi tunat o voce aproape blondă.

* Apropo de Dăncilă, că făcu un important anunț la finele săptămânii precedente. Cum va arăta oare ordonanța care prevede închisoare pe viață pentru criminali, violatori și pedofili? Pare mai mult un blestem din partea unei doamne care s-a predat înainte de absolvirea școlii profesionale. S-a predat, adică n-a avut răbdare să i se mai predea. Bine, e o metaforă, poetul din mine își cere drepturile.

* Opoziția și-a rezervat momentele sale, de ce s-ar scrie numai despre Putere? După afirmația columbiformă a lui Dan Barna de la USR, penelistul Rareș Bogdan a povestit la televizor că a rămas uimit să vadă că la Parlamentul European îl salutau la prima oră oamenii de la pază, mulți recunoscându-l. Ulterior, limbutul a dezlegat "misterul": paza Parlamentului European, inclusiv întreaga garnitură de protecție a președintelui PE, a Comisiei Europene și a Consiliului, e asigurată în proporție de 46 la sută de români. Care, la un moment dat, au mai schimbat și pe Realitatea TV... I-or fi săturat știrile banale de pe BBC și CNN.

* Un bărbat din Alaska a găsit un mesaj într-o sticlă, aruncat în apă de un marinar rus în urmă cu 50 de ani. Mă rog, nu era chiar rus, ci originar din Constanța. Dar, după apucături, ai putea paria că are aceeași cetățenie cu Vladimir, care - ca fapt divers - i-a fost omolog timp de două mandate. Problema e cui i-o fi scris Traian în acea vreme, că Nuți, oacheșa din Pleșcoi, încă nu se născuse.

Citit 896 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 17:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.