Grea e viața Avocatului Poporului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Avocatul Poporului din România plătește o chirie lunară de aproximativ 50.000 de euro. E grea viața la bloc. Parcă vezi că-l și inundă vecinul de deasupra.

* Și mai trebuie să iei și apărarea unor pârliți? Hm, nu cred că doamna Renate Weber, politician cu experiență vastă, știa în ce nenorocire intră. E drept că de la mutul de Ciorbea nu putea afla detalii legate de acest job. Nu i-a răspuns nici la mesaje.

* Apropo de conul Victoraș. N-a mârâit nimic despre chiria vulgară pe care statul trebuie s-o achite în contul instituției. Normal, statul nu înseamnă noi, ci doar ei.

* Știu de ce Pandele de la Voluntari a renunțat la candidatura pentru Cotroceni. I-a zis Găbița pe un ton răspicat că ea nu se mută în bâlciul ăla de București.

* În plus, vine iarna, ar fi rămas ditamai Gabriela acasă, în Provincie, ca să taie lemne? Mențiune: nu mi-a parvenit informația conform căreia la Voluntari ar exista gaze.

* La școlile din județul Vâlcea sunt controale intense, după ce săptămâna trecută au existat sesizări că în mai multe unități de învățământ au fost distribuite cornuri mucegăite în cadrul programului guvernamental "Laptele și cornul". Comentarii de bun-simț:

1. Programul trebuie redenumit. Merită să i se spună "Laptele și cornul mucegăit", săracilor!

2. Din corpul știrii am aflat că produsele de patiserie cu mucegai au ajuns și la școlile din Băbeni și Horezu, tot un fel de Roquefort, dar cu diacritice. Ne pune Dumnezeu mâna în cap, însă noi strâmbăm din nas.

3. La Galați, ca să mă implic și emoțional, de ce nu se întâmplă asemenea necazuri?

* Informație sută la sută autohtonă, atenție sporită! Primăria Ploiești a rămas fără bani pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap. Angajații instituției vor trece, în schimb, pe la casierie, iar șoferul primarului alimentează de cât trebuie.

Citit 1284 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2019 17:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.