Gașca simpatică a lui Iordache

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Comisia de administrație a Senatului a respins proiectul prin care alegerea primarilor să aibă loc în două tururi de scrutin, așa cum ar fi normal. Dacă memoria nu-și bate joc de mine ca Iordache sau Șerban Nicolae, chiar băieții lui Băsescu, aflați acum de cealaltă parte a interesului, au schimbat regula jocului, iar alții au profitat din plin de ea. Așa să-i ajute Sfânta Muceniță Rovana.

* Doamna Plumb n-a fost pe placul comisiei juridice de la Bruxelles, Nica pare să nu le convină nici atât malițioșilor de pe acolo, iar Veorica merge și cu a treia carte: Gabriela Ciot. Nimerit nume. Cum era aia, ca întreg Aliotmanul să se-mpiedice? Veo, e un citat din Scufița Roșie, nu te panica, la sfârșit ea îi acceptă cererea de căsătorie și-i face tripleți.

* Primarul unei comune din judeţul Ilfov este acuzat că i-a interzis unei eleve de 13 ani să urce în microbuzul şcolar, după ce copila ar fi trântit uşa vehiculului. Consider că se poate merge și mai departe – școlăriței ar trebui să i se interzică accesul în spațiul Schengen... Dacă nu deja e în vigoare o asemenea măsură.

* Ministrul Muncii, Marius Budăi, m-a umplut de secreții nazale. De când i-am parcurs cea mai recentă afirmație, nu mă pot opri din plâns. Zice tipul: „Afirmația că bugetarii sunt mulți e un lucru fals. Oamenii chiar se sacrifică la locul de muncă.” Oamenii se pot sacrifica și la iarbă verde, aș putea cita din oracolul unui canibal, dar n-are rost.

* Cum să nu fie sacrificiu suprem o zi întreagă petrecută pe Facebook până vine ora să rupi ușa? Numai în pielea celor care mor de plictiseală să nu fii... Se apropie o nouă campanie electorală, trebuie să-i gâdilăm, că și voturile lor sunt bune, dacă nu cumva esențiale.

* Moțiunea de cenzură va fi votată sâmbătă, ca să existe riscul unor absențe „motivate” din rândul celor care vor să dea de pământ cu Guvernul Dăncilă. Ce vrei, frate, m-a amenințat amanta că-mi dă papucii, dacă n-o duc la sfârșit de săptămână la Praga! Bine, nevastă-mea o să știe că-s în Parlament, la vot, deci pică fix cum trebuie această programare. Să trăiască Iordache și ai lui, o gașcă de gagii simpatici!

Citit 1258 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2019 17:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.