N-am păduchi, Olguțo!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Olguța, la nu-știu-care congres PSD, a anunțat că PNL va tăia salariile și pensiile și că ziua de sâmbătă va deveni lucrătoare. O spunea cu durerea mahmurului, nu neapărat din cauză că i-ar plăcea să scurgă un păhăruț... Era parcă prea încruntată, părea să aibă și migrene.

* Proiectul reabilitării ca zi de lucru a sâmbetei a căzut, firește, însă de unde altă muniție, nene? A încercat și Corlățean, în ziua moțiunii, să abereze că USR îi va obliga pe români să facă avorturi; n-a precizat și dacă zilnic vom fi nevoiți să semnăm o asemenea condică.

* Iată de ce trebuie să citim în fiecare zi (nu doar eticheta de pe borcane), să nu rămânem doar cu știrile de la ora 5 - riscăm să devenim victimele unor inși nu neapărat foarte capabili, însă destul de antrenați să contorsioneze mentalul colectiv.

* Doamna Vasilescu ar fi în stare să-mi zică în față că am păduchi. Iar eu ar trebui să-i dovedesc că abia mai am două mâini de păr pe tărtăcuță, apoi medicul mi-ar prescrie tratamentul corespunzător. Cam așa se derulează faptele în România.

* În următoarele două zile va fi anunțat premierul desemnat de către Iohannis. Inerția l-ar duce spre o persoană din Partidul Social Democrat. De s-ar fi mișcat și alde Fifor la consultări...

* Gigoloiul Orlando nu și-a prezentat scuzele după mitocănia de acum câteva zile, când i-a vorbit ireverențios unei ziariste. Consideră că n-a greșit. Om mic.

* Vremea ține cu țara, o iubește nespus de mult, căci o zăpadă cât de cât l-ar fi trimis pe șeful statului la schi. Am mai fi avut prim-ministru abia după alegerile prezidențiale.

* Naționala de fotbal a țării noastre abia a scăpat din Insulele Feroe, câștigând cu un sfert de oră înainte de final. OK, a fost 3-0, dar impresia lăsată de așa-numiții tricolori ne-a adus aminte de sărăcie, de privata din fundul curții, de lipsa proiectelor din Educație.

* Ca să nu mai spun că victoria asta, de pe insula pescarilor, s-a petrecut în mandatul doamnei Veorica. E interimar, dar funcționează. Lucrurile bune nu pot fi date uitării.

Citit 1103 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 16:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.