Schiurile de turul doi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* N-am apucat să citesc cele mai noi dezvăluiri despre candidatul băieților care au decis să nu intre la guvernare, cu toate că au pus un umăr serios la răsturnarea Veoricăi. Presupun că e lectură greoaie, iar eu nici Joker n-am urmărit. Ptiu!

* Altfel, abia s-a intrat oficial în campanie, va urma și turul al doilea, deci ne vom întâlni măcar o dată la două-trei zile cu povești nemuritoare despre niște unii care ar putea conta în istoria României Mari. Și la horoscop trebuie să fim atenți, cine știe cum se vor alinia astrele și vor termina ăștia tronsonul de autostradă de la Deva?

* E necesară și precizarea că niciunul dintre cei care tânjesc după fotoliul de la Cotroceni n-a fost crescut în laborator, nici măcar unchiul de la Caracal pentru care nu există destule farmacii.

* Nici anul acesta n-am primit Premiul Nobel pentru Economie, deși am depus un efort considerabil pentru a îndeplini criteriile. Totuși, cred că am făcut economie la prea multe...

* Potrivit unui sondaj inedit, britanicii vor să fie îngropaţi cu mâncare chinezească, pantofi de clovn sau schiuri. Heeei, mai ușor cu apropourile astea! Suntem în campanie, lăsați-o mai moale cu schiurile, se aude că vor prinde lejer turul secund de scrutin.

* Comportamentul deosebit - faza din weekend, cu frigiderul lui Ponta, merită încă o dată pomenită - a promovat-o pe madam Olguța pe postul de șef de campanie a candidatului social-democraților. Carevasăzică, atunci când se va răsti nevasta lui Manda de la Craiova, premierul interimar se va timora și va deveni performantă ca în perioada în care Dragnea își permitea să sară peste prânzuri.

* Băiatul care a prezentat rubrica meteo la Antene, apoi emisiuni de tip talk-show la B1, pentru ca în cel mai important moment al carierei sale să fie promovat purtător de cuvânt al Guvernului Veoricăi, a ajuns consulul general al României la Shanghai. Nelu Barbu îl cheamă și trăiește drama vieții. Se aude că nu-i prea place mâncarea chinezească; ehei, sarmale cum face doamna Dăncilă n-o să mai găsească el...

Citit 1220 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2019 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.