În blugi pe biclă ca-n trening la nuntă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Schimbarea orei după care ar trebui să ajutăm economia să duduie ne obligă să dormim în plus dimineața. Cel puțin o perioadă, cam până la primele ordonanțe de urgență ale Guvernului Orban.

* Trece, nu trece? E tot un fel de „mă iubește, nu mă iubește?” la care fostul președinte Băsescu dă un răspuns mai degrabă pesimist. Așadar, e posibil ca nici PMP-ul să nu-i dea girul Executivului alcătuit de chitaristul lui Klaus. Soluția salvatoare e tot PSD-ul, doar n-o să credem că băieții din Senat și Camera Deputaților sunt dispuși să-și caute de lucru cu un an înainte de terminarea mandatului.

* Și va vota și Ponta, doar cu două degete, ca în cea mai strâmtă cameră din apartament. Dacă nu ieșea filmulețul de la Colectiv, cine știe ce ar mai fi declarat? L-ar fi certat și pe Contra pentru selecția dinaintea meciurilor decisive cu Suedia și Spania.

* Veorica a pedalat ca o școlăriță pe centura Bacăului, porțiune considerată parte din Autostrada Moldovei. Chiar așa, în blugi, madam, pe bicicletă? Las-o naibii de treabă - e ca și cum ai merge la nuntă în trening. Că tot erai în Moldova...

* Sau măcar de și-ar fi păstrat tocurile, ca să pricepem că avem un premier turnat în fabrică.

* Dar s-a dat și Fifor pe biclă, ce entuziasmat era! Probabil era bucuros că nu mai trebuie să-i care poșeta neconflictualei care încă e pontată la Palatul Victoria.

* Aceeași Veorica spune că vrea să fie ca o mamă pentru români și îl îndeamnă pe Klaus să o voteze. O fi încercat și cu Iliescu? Îl prinde mai bine acest subiect.

* Nu e prea mult să avem câte două mame? Bașca, ne-ar veni peste mână să râdem aproape zilnic de bâlbele sale. E mama ta, totuși, e bine s-o protejezi. Las-o acasă, pune-o să-ți facă un cozonac sau o plăcintă!

* Joker a doborât recordul de încasări la categoria filmelor interzise celor sub 17 ani. Nu l-am văzut încă, aștept să se potolească revolta din societatea românească. Cum, înseamnă că nu-l voi vedea niciodată?

Citit 1172 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 15:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.