Subiect pentru alde gură-cască

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Este oficial: bărbatul doamnei Carmen de la Sibiu a avut ditamai Photoshop-ul în ureche.

* Cu alte cuvinte, iarăși ne-am făcut rost de subiect, vinovată fiind primărița generală a Capitalei: deși cancerul RADET-ului ar trebui să-i scurteze și momentele de tandrețe cu dom’ Pandele (nene, ai fost votată să te ocupi de binele unei metropole, bagă intens!), distinsa fostă cititoare de prompter se ocupă de găinării. Iar faza cu casca din urechea locatarului de la Cotroceni parcă le întrece pe toate. Dar nu trebuie să ne minunăm, miza este foarte mare și meciul nu este încă jucat. În plasă vor fi pica - sunt ferm convinsă - tot alde gură-cască.

* Ministrul de Interne anunță că raportul despre 10 august a fost declasificat și înaintat DIICOT. Nu știu de ce această factură extinsă la gaze nu va fi scoasă și în agora, poate din cauza asociațiilor care ne imploră să protejăm pădurile... De unde atâta hârtie?

* Fostul prezentator de nori și burniță Nelu Barbu, trecut și prin funcția de purtător de cuvânt al Guvernului Dăncilă, susține că decizia lui Orban de a abroga hotărârea de numire a sa în scaunul de consul la Shanghai nu are un fundament solid, fiind cel mai probabil o comandă politică. Dacă nu știați, Neluțu dăduse examen ca să ajungă într-o asemenea demnitate. Atât traseul, cât și sala.

* Deputatul Rădulescu-Mitralieră a făcut scandal în București, după ce a fost oprit de polițiști pentru că a trecut pe roșu. Nu mai există pic de respect pentru oamenii importanți ai statului. Doar fraierii stau la semafor, asta nu vor să înțeleagă cei de la Rutieră. 

* Atenție la Tăriceanu: „Niciuna dintre ofertele pentru turul al doilea nu este convingătoare.” Eh, abia după enunțul lui Călin, am decis să merg iarăși la vot.

* Natalitatea a scăzut dramatic în România. Specialiștii opinează că angajatul trebuie să iubească, să aibă familie și că numai oamenii fericiți dau randament. Cu alte cuvinte, ne spune că în sistemul bugetar sunt multe nefericite. Amante, dar nefericite.

Citit 1092 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 19:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.