Abstinența de la Vidraru

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Și Ecaterinca amenință că pleacă din țară? Și-așa erau blocate vămile de sărbători, acum chiar nu vom mai găsi nicio soluție. Doamnă, așteptați măcar până după Revelion!

* Despre Raed Arafat n-am mai citit nimic în ultimele zile. Sper să se fi răzgândit, adică să găsească o destinație mai prietenoasă. Or fi românii ospitalieri, însă nu le pică bine când le intri în casă și le mesteci în mămăligă. Părerea mea.

* Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (sic!) a curățat autobuzele din Cluj-Napoca de cerșetori. Această organizație paramilitară (sau m-am holbat prea des la filme cu neastâmpărați) ar trebui să migreze, să vină și în sudul Moldovei, dar nu pentru cerșetori. Aici merită să fie luați la întrebări responsabilii instituțiilor care s-au prefăcut că iau la puricat locul în care a ființat o benzinărie. S-au prefăcut, apoi, vorba poetului comunal, s-a întâmplat o extorsiune a unui degajament. În aer, nu în apă, așa cum spunea bardul...

* Mai multe serii ale medicamentului Debridat sunt retrase de pe piața din România, după ce firma producătoare a anunțat că într-un flacon ar putea exista un corp străin metalic. E cu glumă involuntară inclusă. Se aude, doamnă Firea?

* Un bârlădean a notificat Primăria că nu va mai plăti factura la apă, deoarece ar fi văzut o pereche întreținând relații intime la barajul de unde provine. Mi se pare mai degrabă invidie, nicidecum precauție. Nene, nici la Vidraru nu domnește legea abstinenței.

* Potrivit Eurostat, România se află printre țările cu cel mai ridicat procentaj de cetățeni care nu-și permit îngrijiri medicale. Ce rost ar avea să fie altfel, nu-i așa? Merge de minune un antibiotic bine făcut. Băiete, încă un rând, te rog!

* Șapte din zece elevi români sunt victime ale abuzului de tip bullying. E dovada vie a faptului că de la noi nu poate ieși o Greta Thunberg, ca la suedezi. Iar dacă s-ar întâmpla o asemenea nenorocire, secreția bipedă ar propovădui fumatul la baie și manelele din pauza mare.

Citit 1256 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2019 17:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.