Iranule, hai pe sentimente.ro!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ce rușinos! Am auzit o voce la tv care întreba dacă am obiective pentru 2020. Degeaba au eșuat unii la "rezoluție"?
* Cum sună asta, e nemaipomenită și e utilizată excesiv în audiovizual: iranienii au nimerit din greșeală avionul ucrainean. Adică, ce, ținta lor era Carul Mare?
* Și în avionul ucrainean (dacă mi se permite o remarcă firească, deși poate fi considerată nelalocul ei), înainte de decolare, li s-a spus pasagerilor că la nevoie își pot ajusta masca de oxigen. N-o ajustezi, te strânge elasticul ăla și rămâi cu semne pe față. 
* Altfel, nimeni nu are nevoie de un nou război, nici măcar irakienii. Pe teritoriul lor s-au disputat cele mai recente meciuri. Au fost atât de ocupați că nici Crăciunul pe vechi nu l-au serbat.
* România ar putea interveni în criza dintre Statele Unite ale Americii și băieții ăia nervoși de la Teheran. Grav e, însă, că sentimente.ro nu poate fi accesat în Iran. 
* Vânătoarea lui Țiriac de la Balc a fost anulată pentru prima oară în ultimii 15 ani. Poate din cauza lipsei zăpezii, nu a celor petrecute în Orientul Mijlociu. Prietenii lui nea Ion n-ar fi nimerit din greșeală altceva, sunt convins de asta.
* Trupa Metallica a donat 750.000 de dolari pentru a sprijini pompierii și voluntarii din Australia. Cu toate că - măcar cunoscătorii știu la ce mă refer - ar fi putut arunca 100 de dolari pentru fiecare bis cerut de public pe la concertele susținute. 
* Am încercat aseară să văd eclipsa de Lună, prima din noul an. Aș, poți să mai faci ceva din cauza concitadinilor care încă nu și-au scos instalațiile de brad din priză?
* Traficul auto a fost dat peste cap în București de un cortegiu funerar filmat înaintând pe contrasens. O fi murit un cetățean britanic, nu înțeleg ce-i atât de curios în această poveste.
* Mercedes rămâne numărul 1, luându-le cu mult fața rivalilor de la BMW și Audi. Bine, BMW, după faza cu vatmanul, nici n-ar trebui să mai existe.

Citit 1011 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2020 18:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro