Iranule, hai pe sentimente.ro!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ce rușinos! Am auzit o voce la tv care întreba dacă am obiective pentru 2020. Degeaba au eșuat unii la "rezoluție"?

* Cum sună asta, e nemaipomenită și e utilizată excesiv în audiovizual: iranienii au nimerit din greșeală avionul ucrainean. Adică, ce, ținta lor era Carul Mare?

* Și în avionul ucrainean (dacă mi se permite o remarcă firească, deși poate fi considerată nelalocul ei), înainte de decolare, li s-a spus pasagerilor că la nevoie își pot ajusta masca de oxigen. N-o ajustezi, te strânge elasticul ăla și rămâi cu semne pe față. 

* Altfel, nimeni nu are nevoie de un nou război, nici măcar irakienii. Pe teritoriul lor s-au disputat cele mai recente meciuri. Au fost atât de ocupați că nici Crăciunul pe vechi nu l-au serbat.

* România ar putea interveni în criza dintre Statele Unite ale Americii și băieții ăia nervoși de la Teheran. Grav e, însă, că sentimente.ro nu poate fi accesat în Iran. 

* Vânătoarea lui Țiriac de la Balc a fost anulată pentru prima oară în ultimii 15 ani. Poate din cauza lipsei zăpezii, nu a celor petrecute în Orientul Mijlociu. Prietenii lui nea Ion n-ar fi nimerit din greșeală altceva, sunt convins de asta.

* Trupa Metallica a donat 750.000 de dolari pentru a sprijini pompierii și voluntarii din Australia. Cu toate că - măcar cunoscătorii știu la ce mă refer - ar fi putut arunca 100 de dolari pentru fiecare bis cerut de public pe la concertele susținute. 

* Am încercat aseară să văd eclipsa de Lună, prima din noul an. Aș, poți să mai faci ceva din cauza concitadinilor care încă nu și-au scos instalațiile de brad din priză?

* Traficul auto a fost dat peste cap în București de un cortegiu funerar filmat înaintând pe contrasens. O fi murit un cetățean britanic, nu înțeleg ce-i atât de curios în această poveste.

* Mercedes rămâne numărul 1, luându-le cu mult fața rivalilor de la BMW și Audi. Bine, BMW, după faza cu vatmanul, nici n-ar trebui să mai existe.

Citit 1438 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2020 18:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.