Papornițe și alte probleme

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Hal de vremuri am ajuns să trăim, ne conduc producătorii de papornițe. Șeful de la Louis Vuitton (sper să fi pus toate consoanele la locul lor), deținător al altor mărci de lux, a ajuns cel mai bogat om din lume. Bașca, e francez, adică vine din țara cuprinsă de ceva vreme de greve, proteste și alte mișcări zgomotoase. Iar cea mai avută femeie de pe mapamond e tot din Franța - are niște spray-uri, cum s-ar zice pe la noi, în mediul rural. Poate și ceva de dat pe ten, ca să n-o recunoască Gheorghe pe Lenuța la revenirea în imobilul conjugal. Numai probleme.

* Apropo de țoale și papornițe, Leana Udrea a fost prinsă (ah, ce verb neinspirat!) de paparazzi prin piață. În Capitală, evident. Cu luxul la ea, cu blănuri, genți și alte obiecte care nu-s de nasul săracilor de rând. De pârnaie a scăpat, opulența-i bate pasul pe loc. Vorba românului, bă, a furat, dar măcar a și făcut ceva pentru ea. A investit în rufele alea, asta a reușit să facă blonda lui Băsescu.

* Peste 100 de modele Tesla au fost implicate în accidente din cauza unor episoade de accelerație bruscă neintenționată, potrivit unei plângeri din Statele Unite ale Americii. Mai bine îți iei Logan, ăsta și dacă dorește - conducătorul auto, na, însă testam și o personificare de talcioc - nu accelerează.

* Rozalia Varga, fostă consilieră a Veoricăi, a fost surprinsă într-o fotografie de cinci stele publicată de cancan.ro: madama răsărea din spatele unei tarabe cu petarde și artificii. Rozi a confirmat că, de sărbători, și-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice. Legal, numai legal, doar nu se gândea careva că tocmai o fostă angajată a Guvernului joacă strâmb. Dar să nu ne mai întrebăm de ce bombele de Revelion nu sunt interzise.

* Altfel, Rozi, sfătuitoarea Veoricăi, vindea petarde și când era la Palatul Victoria, din acest motiv a și fost trimisă la plimbare. Mă rog, fumigene erau alea, așa li se zice la stat.

* Șeful Poliției Câmpia Turzii, care a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”, deși era doar beat, s-a pensionat la 51 de ani. Doamnă ministru, ăsta merită să rămână în câmpul muncii până la 70 de ani, pregătiți-i actele!

Citit 1117 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2020 19:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.