Cealaltă Irină

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* La Rahova, ieri-dimineață, se pare că un deținut oarecare i-a spus peste umăr cetățeanului Liviu Dragnea: Ați auzit, domnule, că au dus-o la Poarta Sărutului pe Irina?

* Desigur, ca peste noapte, avem de-a face cu Cealaltă Irină, cinefilii știu la ce mă refer. Irina Rimes a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuși 2020. Smiley era prea ocupat, doar s-a ales cu ditamai raftul într-un supermarket, Bartoș pune accentul pe consoană și nici Loredana nu se simte mai bine.

* Mai bine ar fi desemnat pe cineva de la DNA. Și-așa instituția în cauză a fost Cumințenia Pământului în ultimii ani. Noroc cu Beuran, reținut 24 de ore și plasat apoi în arest la domiciliu, altfel am fi avut de-a face numai cu băbuțe care comercializează ilegal pătrunjel și etnobotanice.

* Apropo de profesorul Beuran. Scrie în dosar că ar fi încasat 10.000 de euro ca să propună scoaterea la concurs a unui post de asistent la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității București, pe care ar fi trebuit să-l primească un medic de la un spital din Capitală. Așadar, procurorii n-aveau pe țeavă ceva mai serios, așa cum aștepta mulțimea, și pentru moment e încadrat la termopane, ca Bombonel, și alte flecuștețe. Plagiatul - parcă fusese dovedit, nu-i așa? - mi se pare mult mai grav decât cele zece bătrâne comunitare, că e furt, ce Mama Natură!?

* Și a trecut încă un Valentine’s Day pe care unii l-au serbat exclusiv din snobism. Apoi, vorba poetului de intersecție, vor lua cina numai la conservă. Și la pungă reciclabilă.

* Nenorocirea ultimelor zile vine din casa lui Marian Vanghelie, de unde a dispărut un tablou semnat de Gheorghe Petrașcu. Poliția caută făptașul, nu se întreabă cum a reușit fostul primar de sector să pună mâna pe o asemenea operă.

* O altă nebunie s-a petrecut în județul Giurgiu, râul Neajlov fiind mutat cu 100 de metri pentru a face loc piscinei unui restaurant. Primarul comunei și patronul cârciumioarei ridică din umeri, s-o fi mutat însuși Neajlovul de capul lui.

Citit 1343 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2020 16:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.