Un polițist în Nirvana

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ratasem ditamai știrea de weekend, pe aia cu polițistul care, vorba pudicilor de la digi24.ro, se atingea în zonele intime într-o cabină de probă dintr-un mall clujean. Când îmi tai unghiile, se presupune, de asemenea, că mă ating în zonele intime, nu-i așa? Carevasăzică, e nevoie de nuanțare, trebuie să delimităm cele două activități. De fapt, organul era într-o relație complicată și vicioasă cu propria persoană, trăgea la unghie pentru a ajunge preț de câteva secunde în Nirvana...

* Mâna păroasă a legii a mai făcut o victimă, ar putea comenta malițioșii, așadar ne lovim încă o dată de o zicală de pe vremea lui Ceaușescu: pe mâna Miliției să nu ajungi, că te ia naiba!

* După marele derbi mic de duminică seară, mi-a venit cheful de a filosofa. Măcar am simțit că se uită și Dumnezeu la fotbal. Un anume Sin, care nu mai jucase din august 2019, îi dă gol echipei lui Gigi Becali și noi ne prefacem că nu cunoaștem limba engleză?

* Europarlamentarul Corina Crețu, prezentă la o întâlnire a partidului Pro România (să fi fost congres, n-am habar), spune c-a plecat de rușine din PSD. Și a oferit și argumente: „Credeți că mi-a fost ușor să părăsesc o funcție cu un salariu de 18.000 de euro?” Auci, cu 3.000 mai mult decât niște băieți de la FCSB. Auziți, doamnă, dar pe ce post ați jucat în acea perioadă? Știu că ați fost o bună vreme la echipa lui Ion Iliescu.

* Politicienii care organizează ședințe și congrese în weekend caută, asta-i opinia subsemnatului, motive ca să plece de lângă neveste. Întrunirea pe care n-o poți suporta defel se ține lunea sau într-o zi de marți, nene, nicidecum sâmbăta.

* Sportivul Nikolai Okhlopkov i-a adus României o medalie de bronz la categoria 61 kg, în ultima zi a Campionatelor Europene de lupte libere de la Roma. Cu alte cuvinte, nu mai suntem în stare nici măcar de-un capăt de bătaie. Compatrioților de la Ditrău, aveți legătura!

* Partida de tenis dintre România și China nu se va mai juca din cauza coronavirusului. Mi se pare normal să avem câștig de cauză, căci n-am venit noi cu virusul de acasă.

Citit 1161 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2020 18:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.