Banatul, fruncea fierbince

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Alarmele care au zbierat ieri dimineață, cum se întâmplă în prima zi de miercuri a fiecărei luni, au anunțat coronavirusul sau vreun meci de Cupa României?

* Nu-i culmea să țipe măgăoaiele alea într-o perioadă în care ni se spune cu orice prilej să nu ne panicăm? Desigur, inerția este mare, iar instituțiile de stat funcționează după un program redus. Mă refer la personalul TESA, nu la indivizii care prind și 24 de ore consecutiv în salopetă. 

* Ieri, la ora 16, Timișoara bifa cazul cu numărul 5. La coronavirus mă refer și mă apucă invidia. Banatul chiar demonstrează că e fruncea puțin fierbince. Aduceți termometrul!

* Grupul de Comunicare Strategică – ce titulatură pompoasă! – nu e în stare să anuleze alarmele ISU, dar îndeamnă populația să nu mai sune pentru orice ispravă la 112. La un moment dat mă va ruga vecinul ca să plec până în Italia (și, evident, să revin), doar să-și găsească mobilul fericit pentru a deranja Urgențele.

* Ministrul Sănătății, Victoraș Costache, a declarat ieri o chestiune neinteligibilă. Cel puțin pentru subsemnatul, un idiom medicinist de evitat, mai ales în preajma microfoanelor mass-media: ”Cazul de coronavirus de ieri s-a negativat și s-a pozitivat un contact". Whaaat? Domnu’ doctor, o să avem nevoie de frecție sau de o sută de injecții? Pe cuvânt, m-ai băgat în toți sperieții.

* Pandele de la Voluntari a obținut de la CNA o licență de televiziune. Își trage canal în orășelul de la umbra Bucureștilor. Să rămână Găbița fără job din vară-ncolo?

* De proiectul lui Pandelică se va ocupa un fost scriitor de la Academia Cațavencu. Probabil pentru a avea un slogan de top: drumul spre teleshopping e pavat cu intenții bune.

* Cunoscuta prezentatoare TV Elena Lasconi părășește, după 25 de ani de activitate jurnalistică, postul ProTV pentru a candida la Primăria orașului Câmpulung Muscel. Moda Moise Guran prinde, sper să pot candida și eu pe la Vârlezi, undeva.

Citit 1381 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2020 18:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.