Brățările Sorinei

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Mi-aș dori ca instituția intitulată Avocatul Poporului să se preocupe de problemele poporului care nu reacționează euforic la încasarea șpăgii. Din simplul motiv că nu primește mită. Că nu-i dă cineva, să nu fim ipocriți, nu suntem toți la fel de importanți ca un ministru al Sănătății.

* Doamna Renate Weber, ca să nu creadă lumea că tot Victor Ciorbea a rămas în acest post, ar trebui să se preocupe de situația răspândirii coronavirusului. Să afle dacă raportările sunt pe bune, dacă nu sunt și alții ascunși, cu mucii în barbă, fără să fie dați publicității, să se intereseze ca să nu ajungem într-o situație aproape fără ieșire... Nu insinuez nimic, dar altele sunt baiurile neamului românesc, nu brățările Sorinei Pintea.

* Vorba unui cetățean, Ciprian Basarab, pe Facebook, foarte inspirat: „Când era ministru, Pintea arăta ca o stăpână peste o haită de dalmațieni, plus o turmă de masochiști la papion care-i umpleau cada cu lapte de cocos și aloe vera stoarse manual peste zi.” Apoi, vorba unui poet de Youtube, puteți uita: o extorsiune a unui degajament, într-o apă.

* De asemenea, onorabilul Costache de la Sănătate n-are nicio legătură cu perechea de cătușe de pe antebrațele Sorinei Pintea. Nu e judecător, nici procuror, nici măcar șef peste Justiția din România, ca să se pronunțe. Domnia sa ar trebui să aibă grijă de intervențiile chirurgicale pe care le realizează în weekend, ca hobby.

* Apropo, nu știu pe cine să întreb: când operezi pro-bono, așa cum se laudă unul dintre miniștrii lui Orban, se primește în plic sau ăsta nu e subiect?

* Suceava are bolnav de coronavirus, că tot se plângea biata Moldovă. Hal de #șîeu!

* O casă de pariuri anunță că a adăugat nu-știu-care opțiune ca să nu devii falit. Să nu te duci direct în cap, așadar ține cu tine, într-un fel. Am citit undeva că și călăul își stropește barda cu aftershave, ca să nu-ți facă apoi și antitetanosul.

* Știre fascinantă din India: Autorii unei nebunii în grup comise la Delhi vor fi spânzuraţi pe 20 martie. Nu-i bine. Pică într-o vineri, când probabil se difuzează „Indienii au Talent”.

Citit 1422 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2020 19:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.