Șapte lei? No way!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Galațiul iese de astăzi în spațiile publice doar cu masca pe figură. E lege, nu tocmeală, dar aș întreba unde pot găsi niște botnițe de pus pe nas și gură. Ah, nu, cele care costă șapte lei la farmacie nu-s măști, ci metode cinice de a face profitul mare pe cârca amărâților. De șapte lei îmi iau doi creveți, ies mult mai bine. Și-mi trag batista peste cavitățile faciale.

* În această viață nu voi arunca atâția bani pe un ștergar și nici nu voi cumpăra Paracetamol cu 50 de lei, cum mi se plâng unii apropiați. Ah, să nu uit - un unchi din mediul rural mi se plânge că în localitatea sa de baștină un pachet normal de drojdie costă 100 de lei. No way, cum ar zice cowboy-ul din județele învecinate. Și revin la un laitmotiv de care nu mă pot dezice nici la ATI: bă, pâinea prostește. Cum să dai 100 de lei pe un produs care îți va trimite sinapsele pe tobogan?

* După noi, și Vasluiul adoptă această măsură. Măcar în județul vecin, de la anumiți aburi, se dezinfectează masca în regim de urgență. 

* Îmi erau străine sfaturile lui Marcel Ciolacu, parcă mă luase dorul de nițică polemică între politicienii români... OK, o polemică pe măsura competențelor băieților noștri, doar n-o să cer înțepături ca între Macron și Trump. Ciolacu, doar nu l-am pomenit degeaba, le cere de la domiciliu tuturor partidelor să lucreze împreună un plan de țară. Se referă la țara în care vom fi nevoiți să emigrăm?

* Un plan de la țară, așa sună mai bine, mai ales că președintele interimar al PSD ar fi trimis o scrisoare în acest sens. Scrisorici în timpul noului coronavirus? Ce romantic, câtă plictiseală!

* Industria concertelor ar putea pierde anul acesta nouă miliarde de dolari. Printre ei, firește, și domnul Fuego va ajunge pe minus. Urâtă ființă microscopică! La virusul importat din China mă refer, ca să nu mă trezesc cu cine-știe-ce plângeri.

* Cântăreața Madonna donează un milion de dolari pentru descoperirea vaccinului împotriva COVID-19. Așadar, nu toată lumea artistică a ajuns la fundul sacului, iar unii în astfel de momente își demonstrează caracterul. Mulțumim, Madonna, să ieși din casă doar între 11 și 13!

Citit 1111 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2020 17:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.