Al meu are. Nu-i dați o bicicletă?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Doamna Monica de la ministerul școlilor, de mi-ar fi permisă o asemenea licență, promite că toți elevii care nu dispun de tablete sau laptopuri vor fi împroprietăriți până în septembrie. Mă rog, asta cu proprietatea îmi aparține, nu știam cum să-l enervez pe Ion Iliescu. E un moft, parcă așa spunea bunicuța pesedistă. Revin la subiect: dacă fiu-meu are deja laptop, el ce va primi? Ca să nu se simtă discriminat, nu întreb aiurea în tramvai. Sau poate că acele tablete vor fi returnate statului după încheierea crizei sanitare. Dacă nu se poate așa, doamnă ministru, o bicicletă aș vrea pentru urmașul subsemnatului. Dar nu second-hand, insist.

* Gabriela Firea propune redeschiderea parcurilor și a cimitirelor din Capitală. E o informație cu substrat, sunt pregătit să încasez semnale subliminale. Cimitire și parcuri? Or fi fost colege de bancă în momentul apariției în planul urbanistic? E ca și cum ai spune mall-uri și primării (hm, aici am cam scrântit-o), muzee și veceuri, stadioane și portavioane. E drept că te poți reculege și în parc, mai ales dacă sub nicio formă nu poți scăpa de kilogramele alea.

* Vela de la Interne a afirmat că un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc are 8-9.000 de lei, iar unul din MAI, care își riscă viața să prindă un criminal, are la jumătate din salariul polițistului local. Incorect, minciună! Primul element din poveste nu prea reușește să protejeze nici ordinea publică, am văzut cu ochii mei destule situații.

* Secretarul american de stat Mike Pompeo insinuează că ar exista dovezi semnificative conform cărora noul coronavirus provine dintr-un laborator chinezesc. Cum să-l mai contrazici acum pe nea Nelu, care deține de pe vremea lui Durbacă un garaj în Micro 20 și care, echipat într-o salopetă pe care scrie Sidex, îți explică de ce și cum se întâmplă marile nenorociri de pe planetă. Vine Guvernul Mondial, iar garajul lui, ridicat exclusiv pentru murături și pentru vinul de Cuca (nu și-a permis săracul și o mașină), va rămâne pe poziție. Are pe cineva în Primărie, asta-i varianta lui, dar trebuie să păstrezi secretul.

* Președintele Tanzaniei acuză că a primit teste de Covid-19 defecte. Au ieșit pozitiv o capră și-un fruct, susține acesta. Nene, cine știe ce experimente ați încercat voi acolo? N-ați luat și o legumă la rost?

 
Citit 1173 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 15:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.