Ai temperatură, Gică!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Se raportează iarăși aglomerație la graniță. La Vama Nădlac se aștepta ieri și câte patru ore pentru intrarea în România. Carevasăzică, declarațiile optimiste ale ministrului Florin Cîțu au fost traduse repede în limba germană, ne vor invada alde Hans și Franz. Viitor luminos republica noastră are. Dar nu mai știu continuarea.

* Fostul fotbalist Gică Popescu se declară profund nemulțumit de măsurile impuse de autorități. Le-a criticat și subsemnatul, nu despre acestea e vorba, doar îmi aduc aminte că anul trecut marele căpitan al Generației de Aur era consilierul Vioricăi Dăncilă și ne promitea metrou de la Otopeni la Gara de Nord. Ai temperatură, Gică, aș putea concluziona ca un banal paznic de supermarket.

* Apropo de pistoalele de apă cu care suntem monitorizați la intrarea în alimentară, ce mă fac dacă mă apucă un abces dentar înainte de a merge la șoping pentru d-ale gurii? Sau d-ale măselii. Nu știe nenea cu vestă de gardian cum să-mi anestezieze nevoile cotidiene. E musai să vină și un stomatolog la intrare, am și probleme cu tartrul...

* Lumea parlește pe Facebook despre o anumită Oana Lovin, Miss Sparanghel din Piața Victoriei, care ar practica și videochatul. Din acest motiv am și visat-o recent și m-am trezit transpirat. Cu un piure. Dar nu de sparanghel. Hm, ceva e putred și nu știu unde.

* Pulverizarea de soluţii dezinfectante pe străzi, aşa cum se procedează în unele ţări, nu permite eliminarea noului coronavirus şi poate crea un risc sanitar, a avertizat Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Incredibil, OMS le bagă mâna în buzunar primarilor din România care încă n-au apelat la această măsură.

* În perioada stării de urgență, românii au navigat mai mult pe Internet decât înainte și s-au uitat la televizor. Scuze ca să nu stea cu partenerul de viață.

* Noul manager al Spitalului Județean Piatra Neamț este proprietarul unei firme de pompe funebre. Nu văd unde ar fi problema, individul beneficiază de un mare atu. Dacă administrezi spitalul cum trebuie, adică prost, are o pâine de mâncat și firma de pompe funebre.

Citit 1297 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 19:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.