După sărbători o să avem aniversări

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Poliția Capitalei anunță că cinci membri ai Guvernului au fost amendați după petrecerea de ziua premierului. Acum ne simțim egalii celor aflați la putere: păstrăm distanța. Numai noi. Dar poate că și cei fotografiați locuiesc împreună.

* Nu știa Șică unde să mai umble, să redevină simpatic, să-i sară masca de pe figură, să-l ia poporul ca atare, ca un fiu al nației trecut de prima tinerețe. Astfel a apărut în social-media fotografia în care el, ditamai premierul, fumează în interior, iar câțiva dintre colegii săi de cabinet îi țin companie. E poză de câteva mii de lei, înțeleg că au fost achitate sume serioase pentru treaba asta, și de câteva procente. Dacă s-ar merge la vot duminica viitoare...

* Apropo, Orban și-a plătit sancțiunea, căci nimeni nu e mai presus de lege – așa spune legenda – însă nu știu dacă alde Ciolacu și Ponta, surprinși fără mască în Parlament, au trecut la rândul lor pe la casierie. Astfel iese statul din marasm, cu amenzi aplicate politicienilor.

* Și dacă biroul în care ministrul Aurescu, de pildă, fuma trabuc cu mănușa de unică folosință înfiptă în falange, era descoperit? Nu s-a gândit nimeni la varianta asta. Acum l-am descoperit și noi, numai despre acest tablou se vorbește în piață.

* L-aș parafraza pe șeful de la Cotroceni, mi-a mers la ficat un avertisment al domniei sale: „Dacă nu sunteți cuminți, după sărbători o să avem aniversări.” Și bine a mai nimerit-o.

* I-am căutat disperat pe Vela și pe Arafat, dar ei n-au prins hora din încăperea lui Ludovic. Să fie fost din cauza gecilor? Am văzut că și inventatorul SMURD deține un asemenea obiect vestimentar.

* Astăzi, de Ziua Copilului, românii serbează Ziua Terasei. Așa să-i rămână numele! Dar cei mai mulți dintre compatrioți vor avea grijă să tragă din greu, economia se resimte, are nevoie de un imbold. Iar diseară, la terminarea programului, nici nu mai știi – cazul Galațiului – care-i terasă și care-i garaj de cartier.

* Se redeschid și plajele, Galațiul nu tresare la întâlnirea acestui anunț. Nouă ar trebui să ni se ofere altceva în schimb, ca să nu ne simțim discriminați.

Citit 742 ori Ultima modificare Duminică, 31 Mai 2020 18:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.