Tenis și sexualitate

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Mandatele aleșilor locali ar putea fi prelungite până la 1 noiembrie 2020, potrivit unui proiect de lege întocmit de PSD. Eh, ar merge duse până în decembrie sau chiar până de Anul Nou, și-așa pare că alegerile din România sunt mereu organizate de Halloween. Ne dați ori nu ne dați? Și primim cu vârf și îndesat.

* Un troleibuz a luat ieri foc în București. Este motiv solid de campanie electorală, principalii candidați la șefia Capitalei descriind momentul ca pe un mare eșec al opozantului. Piromanie politică la cel mai înalt nivel. La fel se aprinde țara, iar noi vom fi tot în fața oglinzii. Nu mai ai ce pieptăna, dar orișicât, te străduiești.

* Gabriela Firea se bucură „sincer” că datorită ei premierul Ludovic Orban s-a simțit bine în Centrul Vechi alături de colegii de partid. Dacă m-aș numi Pandele, mai mult din punctul de vedere al soțului și mai puțin al primarului de Voluntari, aș intra la bănuieli.

* Se întreabă un post panicard de știri cum a reușit ministrul Nelu Tătaru să nu se infecteze cu coronavirus după vizitele dese în teritoriu. Gena dacică, asta-i explicația, numărul 1 de la Sănătate fiind vasluian. Nu-i chiar de lângă Sarmizegetusa, ăsta să-mi fie păcatul, că o bâjbâi din punct de vedere geografic... Poate că seniorul Tătaru s-o fi tratat pe ascuns în spitalele de campanie ridicate prin martie-aprilie care oficial n-au primit nici măcar un pacient.

* Ministrul de Interne cu geacă de piele, Marcel Vela, susține că la 15 iunie va începe a treia etapă de relaxare, declarându-se convins că măsurile „vor fi bine primite de populație”. De fapt, situația se prezintă altfel: nimeni nu mai așteaptă altceva decât așa-zisele măsuri de relaxare. Altfel, degeaba îmi permiți să merg la restaurant sau în vacanță la Mamaia, dacă bugetul familiei îmi bate în calorifer.

* Cristian Tudor Popescu, gazetar cu state vechi, a făcut o declarație despre autosatisfacere și mai toți specialiștii se întrec în a-i da o replică. Nu merită, mi se pare că CTP-ul pune prea mult suflet când vorbește despre tenis și sexualitate. Să rămână doar la politică și cinematografie!

Citit 519 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2020 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.