Fuego, nu Marcel Pavel

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ieri am dat fuguța pe browser ca să aflu cât a luat la Evaluarea Națională copilul unei cunoștințe. Nu m-ar fi supărat o notă mai mică, mă împunge rău de tot capra vecinului, dar am uitat că nu mai poți trage cu ochiul... Doamna Anisie să trăiască, de fapt normalitatea nu se aplaudă. Era absurd să afle tot norodul de nota de la română a adolescentului, eventual să-și dea și coate; la fel de corectă mi se pare insinuarea unui prieten în dormitor când sunt la ora de planning familial.

* Altfel, nu pricep o iotă din scandalizarea cetățeanului Marcel Pavel. Oamenii știu că domnia sa are voce, a scos și două-trei hituri ca lumea. De ce e supărăcios? Cum, nu muzica sa e motivul? Mă iertați, eram doar în trecere prin pandemie.

* Dar s-a îmbolnăvit și Nico, bașca Adriana Trandafir, asta anunță gazetele neastâmpărate. Cooptarea în echipă a rapsodului Fuego ar fi avut efectul garantat, pe ăsta nu-l contestă nimeni. Dă binețe la toată lumea de vârsta a treia, îmbracă o tunică din secolul trecut și ne aduce astfel aminte de cavalerii templieri, iar glumele cu Fuego s-au făcut de ani verzi. Nu mai ai cum să-i știrbești aura.

* Vela de la Interne a glumit cu presa locală spunând că, după încheierea crizei sanitare, își va vinde la licitație geaca de piele, articolul care l-a făcut celebru. Nu știu dacă s-ar complica vreun amator de vechituri, e totuși o geacă Top Gun, nu una de viking. Mai și visezi ordonanțe militare când ieși pe Dorobanți, la agățat, cu gulerul ridicat...

* Creșele din Iași au fost redeschise, anunțul fiind făcut de primarul Chirica, deși jupân în domeniu e feciorul său, grangurele de doi anișori.

* Magazionerul lui Dinamo merită muștruluit. Dacă ar fi ieșit pozitiv și a doua oară, Dinamo n-ar mai fi jucat prea curând și ar fi evitat rușinea din weekend. Atâta dezorganizare ca la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare n-am mai pomenit.

* Un francez de 94 de ani candidează iarăși la funcția de primar al unei localități de la poalele Pirineilor. 94 de ani, se aude? Iar noi strâmbăm din nas în eventualitatea în care Eugen Durbacă ar reveni la prima sa iubire.

Citit 912 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2020 19:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.