Vindecat de poziția ghiocelului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ca să nu pară că servesc fake news, ca un ospătar care și-a greșit vocația, menționez că am decupat această declarație dintr-un interviu acordat publicației spotmedia.ro de șefa Comisiei Covid, dr. Adriana Pistol. Domnia sa, contestând campania de testare organizată de primărița Capitalei (nu vorbim aici de mandatul mai degrabă toxic al nevestei lui Pandele, evidența nu poate fi negată!), a scăpat pe cavitatea bucală ditamai gâsca cu ouăle de aur. Nu e porumbel, nici bibilică, e zburătoare de talie mare: "Dacă faci testarea doar la voluntari, vin persoane sănătoase la care probabilitatea de a fi pozitive este foarte redusă. Este o eroare de selecție. Nu putem spune că are reprezentativitate". Carevasăzică, atât mi-a permis materia cenușie să pricep din zicerea doamnei doctor, un test corespunzător trebuie făcut cu persoane preponderent bolnave. Ai muci? Treci încoace! Pari sănătos tun? Vezi-ți de treaba matale!

* O idee foarte bună ar fi ca, la testarea pe care doamna doctor Pistol s-o îmbrățișeze și să-i dea un share, să fie aduse elemente bipede din tablouri liniștite cărora li se spune în mod oficial Bellu sau Eternitatea. Mai puțin vii, adică chill de tot, se înțelege.

* Pentru a-l convinge pe român să se protejeze în continuare, căci virusul nu a trecut, nu e nevoie să apelezi la metode de tortură a adevărului, ba chiar îți complici existența. Petrică, nu te mai crede urmașul dacului, mă, iar lupul ne dă târcoale! Ieși la televizor și spune-le compatrioților că ai suflat și-n iaurt (așa era firesc, aveai exemple groaznice din Occident) și că mai e puțin de suportat până se face și supa. Și gata, putem apoi să ne pupăm și la subraț. Dar nu-mi oferi ocazia de a-ți bate obrazul, am și un joc de glezne înfiorător, cam ca Mike Tyson în prima parte a vieții!

* Altfel, e bine că se termină comedia lacătului de pe restaurant. Adică pentru unii era voie să se stea la dos, puteau face ședință de partid fără mască și mai mult cu durere de bască, dar industria popotei rămânea atârnată de o bucată de faliment. Și tare mi-aș dori dacă domnul doctor Arafat nu ne-ar mai certa ca pe ăi mici: mama n-a mai făcut-o de aproape două decenii. Efectiv, m-am vindecat de poziția ghiocelului.

Citit 959 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 17:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.