Ca să fie șeful DNA liniștit

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Demisia lui Negoiță din PSD, gest anulat ulterior (sau ziarul Libertatea a rămas cantonat în zodia cancanului?), nu mă privește. Aproape nu mai știi care Negoiță e mai bun pentru societate, cel ajuns primar de sector sau băiatul care este pe cale de a retrograda echipa de fotbal Dinamo? Sunt frați gemeni, deci nici sectorul păstorit de politicianul din familie n-o duce mai bine. Parcă-i și văd sectorul înghițit de Pandele de la Voluntari...

* Neti Sandu, o mare doamnă a horoscopului autohton, apare pe Internet într-o reclamă la bere, și nu la una artizanală, ci la un lichid de serie care îți umflă ficatul. Oare să-și fi dorit și să nu fi avut la loc la farmacia inimii la care se tratează și Adrian Enache? Chiar așa, la bere și nu la una de top? Nici horoscopul nu mai are viitor și nici conjunctiv.

* Fiica șefului DNA Crin Bologa a fost notată cu 7,45 la examenul de limba şi literatura română de la bacalaureat. După contestaţii însă, tânăra eminentă a primit nota 10. Am o explicație, mi-o asum în totalitate: ca să-și facă treaba marele boss Bologa, fără să fie înghesuit de alte griji (doar există nenorociți pe toate drumurile, mișună bandiții, vorba poetului), profesorii au rotunjit nota pe ici, pe dincolo. Le-a ieșit. Iar acum marii corupți ai națiunii se pot aștepta la ce e mai rău...

* Din 7,45 s-a făcut 10, dar e fată de șef DNA, nu oricine. Vedeți, săracul prim-vicepreședinte PNL de la Vrancea n-are spate, cum se spune în popor, e vai de bacalaureatul său: Orban și-a luat serviciu, dorește să reclădească România, iar Iohannis pare să fi plecat într-un binemeritat concediu. Pe cine să sune focșăneanul, la cine să apeleze? La Marian Oprișan? Mulțumesc pentru ironia nepermis de fină!

* Un român a câștigat suma de 750.000 de lei la pariuri sportive cu un bilet de 160 de lei. Cu alte cuvinte, am întâlnit și compatrioți fericiți. Ăsta e și cadru militar în rezervă, ditamai veteranul. Are 34 de ani, a îmbătrânit, d-aia a dat în patima jocurilor de noroc.

* Bulgarii se laudă că practică prețuri senzaționale pe litoral, hotelurile de cinci stele fiind accesibile la prețuri de numai trei stele. Stop! Bulgarski, abia acum sunteți cinstiți: la voi, pensiunea de trei margarete e, de fapt, hostel.

Citit 1038 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2020 18:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.