Vaccin anti-depresie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Simona Halep. Restul e campanie electorală. Or pandemie de orice. Și de multă prostie. Nici nu conștientizăm cât de importante sunt aceste victorii ale constănțencei...

* Eu le-aș spune vaccin anti-depresie jocurilor câștigate de cea mai bună sportivă a României din ultimii douăzeci de ani. Recunosc, uneori i-am pus la îndoială potențialul, însă a mea sticluță de vanitate e și spartă, a rămas și fără dop.

* Doamna Beatrice, manager al Institutului "Marius Nasta", ne pune în fața unui fapt împlinit. Pare basta, așa spune domnia sa: "Vine sigur valul doi, iar noi, România, pornim de pe o poziție fruntașă. Nu o să fie bine deloc." Întreb pentru amicii mei infinit mai chibzuiți decât mine - bre, se referă la vreun exit-poll sau nu? Că asta știu. La noi, în toată țara, urmează alegeri, e campanie, se va da cu ștampila de vot, se vor acuza partidele de furtișaguri. Care pandemie, parol?!

* Un ziar online îmi servește pe nemestecate un titlu periculos. Chiar ticălos: „Ce se întâmplă cu banii tăi dacă banca dă faliment.” Nu e întrebare, nici explicație, ci numai o insomnie în plus. Dar stai așa, îmi zic, care bani la bancă, mă? Eu stau bine, sunt niște urme pe card, însă am mai traversat crize financiare.

* Clanul Spoitorilor a desfășurat recent o nuntă fără nicio regulă sanitară respectată. Ar exista dovezi clare, scrie Libertatea, însă Poliția spune că imaginile nu sunt concludente. În plus, n-au existat reclamații, de ca și cum băieții din acest clan n-ar fi destul de celebri. Ah, la școală se va merge în continuare cu mască. Pentru a nu avea discuții ulterioare. Apropo, domnule Lucian Mândruță, ceva cu „spoitorii” băgăm sau sunt mai periculoși decât amărâtul ăla de regizor Cristi Puiu?

* O celebră marcă de țoale vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: costă numai 650 de euro. Eh, dacă tot suntem în ajun de alegeri, un întâi gospodar al localității ar putea purta așa ceva. S-ar presupune că și-a luat rolul în serios încă din prima zi de mandat, că tot ne dorim cât mai multe spații verzi. Eco, bio, ozon, oxigen.

Citit 1149 ori Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2020 19:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.