Bomba de social-media

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* A mai trecut o aniversare a lui Dragnea – nu, nu e vorba de domnul care a jucat fotbal la Dinamo în anii ’80, ci de un mustăcios care se consideră priponit de servicii – și n-am mai simțit zarvă, ca să nu mai spun că pagina de Facebook a PSD-ului pare administrată de PNL-iști. Ciolacu se trage de PR cu Iohannis, deci a avansat, și astfel ne uităm gloriile. Și tractoarele, ca să fac o glumă neinspirată.

* N-aș omite un aspect interesant. Ciolacu, ursul de pluș de la Buzău, l-a servit pe șeful statului cu fotografia de la Bruxelles în care nu poartă mască, e celebră opera (Klaus îi urmărea cu atenție și îngrijorare pe alde Macron, toți cu tifonul la gură). Or replica social-democratului vine după o acuză hazardată a titularului de la Cotroceni. Nu-l cred în stare pe Marceluș să producă bombe de social-media, e limpede că în spatele său transpiră armata de consilieri israelieni angajată de Livache. Unul e la dos, iar celălalt îi joacă stângaci rolul de boss. Nu-s mândru de această rimă, pur și simplu nu poți avea alonjă de poet când materia primă e de tot râsul.

* Adriana Săftoiu, încă deputat, își atacă propriul partid, nefiind luată în calcul pentru alegerile din 6 decembrie: „Cine a ţinut paltonul liderului e pe lista pentru alegerile parlamentare.” E prea dură doamna, nu l-am văzut pe Șică decât la costum.

* Când era doar medic, încă mai aveam unele rezerve să-l critic, cu toate că faza cu spirtul – e bun azi, mâine va fi inutil – păstrează un damf enciclopedic. Streinu-Cercel, intrat între timp în politică, se joacă de-a mesajele: „Nu vă spălaţi, nu purtaţi mască, nicio problemă, dar să nu vă miraţi că vă îmbolnăviţi!” Nu e prima dată când îi pică de minune eticheta de antipatic, și în anii 2000, la apariția gripei aviare, s-a făcut de băcănie. E perseverent, probabil crede că românii nu descoperiseră spălatul pe mâini până în luna martie a acestui an. Cristiano Ronaldo, poate cel mai mare și mai dichisit fotbalist al planetei, are coronavirus. Cred că-i curge apă caldă la robinet (din acest motiv am evidențiat pedanteria sportivului!), însă e prea dificilă alegoria pentru un specialist atât de încruntat. Aș fi spus că e și nepriceput, însă nu mă pricep la politică.

Citit 586 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 22:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.